Németországban babysitterkedés- tapasztalatok (beszélgetés)
SZia!
Kitti vagyok. Nem mondom, hogy a környékre megyek, de énis keresek magyar "ismerősöket". Én Memmingen környékén leszek Au Pair, ahogy néztem a térképen egy 1,5 óra vonat lehet Freiburgtól.Amúgyis szeretnék majd oda menni, mert van egy pár német ismerősöm a környékről. Ha kimegyek (most szeptembetben) szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
Augusztusban megyek au pairnek Németországb, Freiburg mellé. Van valaki errefelé?
Igazán nincs mit!
Én februárban szerettem volna ki menni, már a család is megvolt, de meggondoltam magam, mert halasztanom kéne az egyetemen. Úgyhogy, majd ha fejeztem!
Én régen voltam kint, még a 90-es évek elején, sajnos nincsenek jó tapasztalataim:(
Bár újsághirdetés útján egy magyar néni lányához mentem, akinek a férje német volt, de a gyerekek egyáltalán nem beszéltek magyarul.
Én is főként nyelvtanulás miatt akartam.
Magyar családhoz ne menj! Főleg cseléd voltam (a wc takarítástól kezdve az agyvetés, szellőztetés, konyha és egyéb helységek takarítása minden a dolgom volt) gyerekekkel nem is kellett foglalkoznom:S Így egy hónap után haza is jöttem.
A magyar csaj nem támogatott a nyelvtanulásban:( Nagyot csalódtam benne!
Szia!
Én nem voltam még kint, de tervben van!
több ismerősöm ezen az oldalon talált megfelelő családot: [link]
Nem iroda, de szerintem nagyon jó. Én is már több családdal fel vettem a kapcsolatot, nagyon jól leszűrhető, hogy ki, milyen! Szerintem érdemes regisztrálni teljesen ingyen!
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Takarítói munka Garmisch-ban Németországban! Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni
- Au-pair (állandó babysitter) tapasztalatok
- Valakinek van tapasztalata németországi, dortmundi állás ügyében?
- Lombik programra készülünk Németországban! Van valakinek információja, tapasztalata ezzel kapcsolatban? Sokat segítene!
- Alap német társalgási szint elég, hogy munkát kapjak Németországban? Tapasztalatok?
- Tanult valaki Németországban a Volkshochscule (VHS) Integrationskurse-ban? Mire készüljek? Tapasztalatok?