Sztracsatella sütés nélkül 1. recept
A Sztracsatella sütés nélkül 1. hozzávalói:Hozzávalók:
1 liter tej
2 dl búzadara
2 dl cukor
2 tojássárgája
babapiskóta
12,5 dkg margarin
2 dl tejszín
1 tábla étcsokoládé
áztatáshoz: kevés tej és rumaroma
A Sztracsatella sütés nélkül 1. elkészítési módja:
A tojássárgákat a búzadarát a cukorral felfőzzük, ki hűtjük, majd összedolgozzuk a margarinnal. A tejszínt verjük kemény habbá, majd reszeljünk bele fél tábla étcsokit, óvatosan keverjük össze. Egy jénai tál aljára letesszük a rumos tejbe áztatott babapiskótákat, erre jön egy réteg grízes krém, egy réteg csokis tejszínhab. Ezután megint egy sor rumos- tejes babapiskóta, grízes krém, végül a maradék csokis tejszínhab. Tetejére ráreszeljük a maradék fél tábla étcsokit.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Szafy, 2013. okt. 21. 16:48
A sztracsatella sütés nélkül 1. elkészítési módja és hozzávalói.