Szorulás után pár csepp vér miatt kell aggódni? (tudásbázis)
Hát,nem tudom!
Voltam már életemben elégszer wc-n,világra hoztam természetes úton a gyerekem,de ilyet még életemben nem tapasztaltam soha!
Hát az ügyelet nem is foglalkozik ilyennel :(
A kórházat meg felesleges hívnom, múltkor közvetlenül sex után volt ilyen, s azt mondták ez kontakt vérzés, ha nem múlna el akkor menjek csak.
A dokim hétfőn tud fogadni
A Szorulás terhességnél alapból gyakori, (főleg ha pl. vasat is kell szedned), ez ellen nekem sokat segített naponta 1 teáskanál zabkorpa. A védőnőm joghurtba keverve ajánlotta, de én szárazon bevettem a számba, majd ittam rá egy nagy bögre teát, mert ízvilágában leginkább a fűrészporhoz hasonlít, így jobb volt hamar túlesni rajta.
A vérzés. Nos, ebben nem tudok okosat mondani. Kis mennyiségű halvány vérzés előfordulhat, de azt ajánlom, ne laikusoktól várj erre megnyugtató megoldást. Ha most nincs vérzésed, nem kell egyből az ügyeletre rohanni, de ha nyugtalanít és tuti választ vársz, az orvosoddal beszélj, amint teheted.
Igyál minden reggel jó nagy pohár langyos vizet.
Utána jöjjön a kávé.
Csinálhatod életed végéig.
Nagyon hatásos.
Közel három éve van így, bár ilyenről nem beszélünk, de puhább a székletem, mint normális állapotban. Sitty-sutty, perc alatt végzek a dolgommal.
Bocs az offért!
Nálam is ez a gond, vastabletta csinálja, s mivel elég vérszegény vagyok 3x1-et kell szedne :(
Ez készít ki :(
Nekem a magzatvèdő vitamintól volt folyton szèkrekedèsem. Hiába ettem-ittam rendesen, a tabletta vastartalma durva szorulást csinált. Annyival enyhítettem a dolgon, hogy nem vettem be minden nap, csak hetente 3-4x.
Jó egészséget kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Mikor lehet aggódni egy kamasz viselkedése miatt...?
- Mi volt az utolsó csepp, ami miatt munkahelyet váltottál?
- Van okom aggódni az exe miatt?
- Szerintetek kezdjek aggódni egy srác miatt, aki régen megszállottan nyomozott utánam?
- 5 hetes terhes vagyok, aggódom a prolaktin szintem miatt. Van ok aggódni?
- Milyen szintig normális a gyermeked problémája miatt aggódni?