Szerintetek kezdjek aggódni egy srác miatt, aki régen megszállottan nyomozott utánam? (beszélgetés)
Hát meggondolta magát, na.
Van ilyen.
Minek beszélgetsz hónapokig valakivel, akit aztán tiltasz?
Úgy gondolom, hogy túlreagálod, még akkor is, ha őt láttad. Tavaly óta ott lakik és még meg se keresett. Mitől tartasz?
Igen, én is ezt olvastam.
Vallomások:
"Úgy érzem követnek. Egy régi megszállott szerelmes hős. 3 évvel ezelőtti dolog. Félek, és mostmár nyugtalan is vagyok, hogy több száz kilométerről pont ide költözött."
Persze, írnak ilyesmiről filmet és lehet, hogy 100ezerből 1 pasi ilyen aki 3 év múlva megkeresi, sőt! abba a faluba költözik ahol "szerelmének" tárgya él, nade, hogy ez még itt van a hoxán is...!:D
Pénteki szórakoztató matiné - szerintem.
Anno beszélgettem egy sráccal jó pár hónapot. Nagyon messze lakik tőlem szerelmes lett belém. Én nem foglalkoztam vele letiltottam, pár nappal ezelőtt itt ahol lakom találkoztam vele. Azt hittem szellemet látok, tegnap rá mentem az oldalára és megláttam itt lakik. Azt tudni kell ez a személy nyomozott utánam mindent kiderített rólam. Szerintetek kezdjek el aggódni? Azóta nem alszok jól sőt nagyon nem is tudok. Megszállott volt régen, de most, hogy tudom itt lakik tavaly óta.
Néha furcsa érzéseim voltak. Lehet túl parázom a dolgokat, de nagyon nem vagyok nyugodt. Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Mikor lehet aggódni egy kamasz viselkedése miatt...?
- Normális ez egy kapcsolatban? Vagy van okom aggódni?
- Májvizsgálat eredményére nagyon rossz értékek jöttek ki, kezdjek el aggódni?
- Mennyi idős gyermek esetében kezdenél aggódni azon, hogy még nem beszél érthetően?
- Szorulás után pár csepp vér miatt kell aggódni?
- Tudnátok ilyen megszállott szerelmes filmeket mondani, és hűtlenségről?