Szörnyen kegyetlenek a nők egymással. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez így nem igaz. Embere válogatja.
Szerintem is igaza van annak a hozzászólónak, aki a rivalizálásban létja az okot. Csak én ezt úgy fogalmaznám meg, hogy bizonyos emberek számára (és itt nőkről is és férfiakról is szó van) elviselhetetlen kínt okoz, ha valakiről nem látják tisztán, hogy irigykedniök KELL-e rá vagy a sajnálatukra szorul. (A háborús kegyetlenkedésekre ez a meghatározás természetesen nem érvényes.)
Azért nekem nagyon szimpi, hogy legalább TE megérted a szegény, árva pasik sirámait.
Én oda és akkor megyek, ahová csak akarok, és akkor megyek haza amikor én akarok.
Ez nagy kincs a mai világban.
Általában ezekre nincs válasz.
Még eszembe jutott egy verzió, a gonosz mostoha.
Nekem tényleg nem női, vagy férfi az aljasság, egyszerűen emberi.
Lehet még nem akadtam össze olyan nővel, akiről ezt leírhatom, mint a FI. Vagy ügyesen kisiklottam az ilyen emberek látószögéből.
Ó ti szegény, árva pasik! 🤦🏻♀️🤣 Mi lenne veletek nélkülünk? Na és mi lenne velünk nélkületek! 🥰
Amúgy tényleg vannak rémes nők... 😉
A nők tényleg rémesek...
És ettől mi szegény, árva pasik szenvedünk a legjobban..-)
Ne harapj, nem támadtalak,csak a nők rivalizálásán én nem láttam annyira tovább, mint te!
Neked a nők kegyetlenkedése mást takarhat, mint amire én gondoltam.
Mint ahogy te is beleláttál valamit. Amikor megláttam a vallomást, nekem pl. eszembe sem jutott a rivalizálás.
Mindenki annyit lát bele, amennyi megérintette valamikor.
Ki bantott?
En az ilyesrmirol addig hittem, hogy baromsag, amig 18 evesen nem kerultem total csaj osztalyba.
Es rajottem, hogy minden igaz.
Általánosan igaz ez az emberekre.
Akik képesek gyerekeket ölni parancsra, vagy kéjjel, nőket , gyengébbeket ölni, gyűlölni, mert más a vallása, a bőrszíne stb, ez csak szinte az emberre jellemző.
További ajánlott fórumok:
- Miért gonoszak a nők egymással?
- Miért nem kedvesek egymással az emberek?
- Amikor kimondják a kegyetlen végszót: nem lehet több gyerekünk...
- Beszélgessünk egymással és ne egymás mögött
- Spóroljunk együtt! Osszuk meg egymással mi hol olcsóbb!
- A nők miért ilyen kegyetlenek egymással? Egy műsor kapcsán jutott eszembe a kérdés