Szoptatás egy év után indítja el a fogyást (beszélgetés)
Minden tiszteletem a Tied!
Majd az ido eldonti,a szopi utan is tudsz majd fogyozni,de anyatej nincs sok ideig...
:o))))))))))
Nagyon örülök, hogy erre jutottál, hasonlót szerettem volna javasolni én is. :o))))
köztem és a babàm között nincs semmi baj :-)))
bàr nem hiztam a szoptatas alatt, de még 10kg rajtam maradt ( sokat hiztam a terhesség alatt), meg hàt a libidom sem a régi, amit én egyértelmüen a szoptatàsnak tudok be ( bàr a férjem soha semmi rosszat nem mond, teljes mértékben mellettem àll)
Miért nehéz lelkileg? Sok nő pont ilyenkor szabadul fel, mert már nem retteg attól, hogy vajon elég lesz-e a tej ...... :o))
Mi a baj?
Szerintem még ne hagyd abba, a babának még nagyon jót tenne ..... :o))
kisbabàm most 6honapos, elkezdtem a hozzàtàplàlàst és nagyon nem tudom eldonteni, hogy abbahagyjuk a szopizàst vagy nem.
Tudom, a gyerek érdeke, hogy minél tovàbb szoptassam...de kezd nehéz lenni lelkileg és testileg
További ajánlott fórumok:
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Szoptatás után visszaáll a mell eredeti mérete?
- Minden szoptatás után muszáj lefejni az anyatejet? Ha lefejem, a következő etetésre nincs annyi hogy jóllakjon a baba ha nem fejem akkor van
- A fogyást a kardió mozgás vagy az erősítő mozgás indítja be jobban 8-10 kg felesleg esetén?
- Két szülés/szoptatás után támogatja e a TB a mellkisebbítést?
- Szoptatás után minden esetben fejjem ki a maradékot?