Szoptatás alatt lehet folsavat szedni? (tudásbázis)
Nem vényköteles, már vettem is. Ugye a doki ajánlotta, h kezdjem időben szedni, ha szeretnénk a babát, és anno a kislányommal is szedtem már az elejétől. Meg is vettem, de elolvastam a papírját és akkor lepődtem meg azon, amit olvastam.
A dokinak mondtam, mikor erről beszéltünk, h még szoptatok, de aztán azt el is felejtettem megkérdezni, h a folsavval szerinte mi a helyzet....mondjuk ő kapásból a szoptatás abbahagyását javasolta... :S
Igen, ezért furcsállottam én is, h ha terhesség alatt lehet szedni, akkor a szoptatás alatt miért nem ajánlják...
Ezek szerint akkor te szedted szoptatás alatt is?
De ha az orvos azt mondja, hogy kell, akkor biztosan szedheted. Nekem is a nőgyógyászom mondta, hogy szedjem nyugodtan. Nem szedtem viszont sokáig, mert nagyon megfogta a hasamat. De a terhesség alatt is ajánlatos szedni, tehát ha ott nem baj, hogy szeded, akkor a szoptatás alatt se baj.
Nagyon sok gyógyszeren rajta van, hogy terhesség, illetve szoptatás alatt az orvos utasítása szerinte kell szedni.
További ajánlott fórumok:
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Tud valaki olyan szert, ami lehet szedni szoptatás alatt köhögésre?
- Izületi gyulladásra szoptatás alatt lehet valamit szedni, vagy kenni?
- Létezik olyan nyugtató amit szoptatás alatt lehet szedni? Szed valaki valami ilyet?
- Barátcserjét lehet szedni szoptatás alatt?
- Metforminos anyukák! Ti mikor kezdtétek ujra szedni a metformint szülés után? Szedte valaki szoptatás alatt?