Létezik olyan nyugtató amit szoptatás alatt lehet szedni? Szed valaki valami ilyet? (tudásbázis)
Neked is nagyon köszönöm, de az lesz, hogy legközelebb a védőnőt megkérdezem, a homeósnak meg utána nézek.
Köszii
Köszönöm! ki fogom próbálni!
nekem egy 2 éves és egy 7 hónapos van. Nagynál hiszti korszak(az az igazi földre fekvős, hányós)
a kicsi meg fogzik.
Kelle ennél több?
esetleg még a citromfű tea jó lehet.
Mondjuk a Mg nálam bejön, de itt csak egy gyerek van, bár a szufla néha több, mint amit én bírok követni:))
az sajnos nem használ. Nem bennem kevés a magnézium, hanem a gyerekekben sok a szufla! :)
Ajánlottak egyszer egy macska gyökér kivonatos valamit, megvettem de szoptatás alatt nem lehet szedni.
Néha elgondolkodom azon, hogy valami ilyesmi kellene nekem. Ugyanis 2 rosszcsont kisfiam van, amikor front van, vagy nem tudom mire foghatom, akkor megy egész nap a hiszti és estére robbanni tudnék egy fricskától is úgy érzem. Nem akarom senkin letölteni, se páromon, de a gyerekeken meg pláne nem.
Még soha nem szedtem nyugtatót.
Tud valaki ajánlani valamit teát vagy bár mit.
További ajánlott fórumok:
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Tud valaki olyan szert, ami lehet szedni szoptatás alatt köhögésre?
- Allergia elleni gyógyszer szoptatás alatt! Létezik ilyen?
- Szoptatás alatt lehet folsavat szedni?
- Izületi gyulladásra szoptatás alatt lehet valamit szedni, vagy kenni?
- Szoptatás mellett milyen nem-szteroid tartalmú gyulladáscsökkentőt lehet szedni?