Szoptatás alatt is szedhető a Dopegy? (tudásbázis)
Nekem a terhesség előtt emelkedett volt a várnyomásom közel 1 éve, 150/90 ezért kezdte el szedetni a vérnyomáscsökkentőt a háziorvos. Terhesség alatt végig teljesen korrekt 110/70,csak féltem attól, hogy a szoptatással a baba is kap ugye belőle, hogy ez nem árt-e neki. Elolvastam a betegtájékoztatót, de ezektől csak ideges lesz az ember.
Mondjuk terhesség, szoptatás, mindkettőre szinte tiltanak mindent.
A vérnyomásom én is rendszeresen mérem itthon, nagyon korrektül beállt a Dopegytre,csak féltettem a babát, de nagyon köszönöm a válaszod.
nekem cordaflex volt mellé,3 óránként szedtem őket felváltva,éjszaka is fel kellett kelni bevenni..legalább begyakoroltam az éjszakai 3 óránkénti keléseket szülés utánra :))
szerencsére a szülés napjától elhagyhattam minden bogyót,helyreállt minden.
Igen, nem lehetett abbahagyni...
Sőt én, az utolsó héten még kaptam a Dopegyt mellé valamit, de nem emlékszem rá. Terhességi toxémia miatt. Ez utóbbi szülés után elmaradt. És szigorú vérnyomásmérés volt minden nap legalább 3x... A korházból is úgy engedtek ki, hogy volt a vérnyomásom és akkor már csak Dopagyt maradt a terhesség alatti dózis, de a vérnyomás mérés maradt....
Szia,
Én magas vérnyomásos vagyok. Terhesség és szoptatás alatt is dopegyt volt és szoptatás után visszatértünk az eredeti vérnyomáscsökkentőhöz.
Semmi gond nem volt a babával...
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Menstruálhat-e a nő szoptatás alatt?
- Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg?
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Szoptatás alatt szedhető az algopyrin?