Szolnokon szexuálpszichológust keresek. Tudna valaki? (tudásbázis)
Ott van több orvos is mert a Ladoniczkyt találtam de ő szexológus és nem pszichológus vagy ugyanaz?
Esetleg más valaki?
Family Medic Bt.
30/943-2887
Most vagy a Kőrösi u. 43, vagy a Gerle u. 10 alatt rendelnek. De így is, úgy is fel kell hívni őket telefonon, akkor majd kiderül:)
Aha.Szerintem(nem mintha szexológus lennék)az (is)lehet a baj,hogy csak a csiklóval szoktál önkielégíteni.
Mivel ezt szoktad meg,így persze hogy nehezebb elérni a hüvelyi orgazmust.Szerintem némi ügyes gyakorlással(önkielégítéssel) megoldható,hisz csak te magad tudod,neked mi a jó.Annyian vannak hasonló helyzeten mint te,és sokaknak mégis sikerül.
Nagyon örülök annak,hogy szexológus segítségét szeretnéd kérni,mert a legtöbben nem jutnak el odáig,hogy tegyenek magukért valamit.
Bocs,mert kicsit indiszkrét voltam,de segíteni akartam.
Még egyszer bocs.
Hát igen,az elég nehezen megy a legtöbb nőnek.Bár sokaknak meg könnyen...
És egyébként volt már hüvelyi orgazmusod?Egyentalán nem élvezed,a behatolást,vagy "csak" nem sikerül úgy elmenned?Önkielégítéssel sem sikerül?
További ajánlott fórumok:
- Szolnokon szülésznőt tudnátok ajánlani? Esetleg árral együtt? Köszönöm előre is!
- Szolnokon olcsó és megbízható dokit tudnátok ajánlani?
- Tudna nekem ajánlani valaki szexuálpszichológust Kecskemét, Cegléd, Szolnok környékén?
- Szolnokon vasútállomáshoz közeli gyárakat tudnátok felsorolni?
- Szolnokon van olyan fodrász, aki tudna valamit kezdeni a hajammal?
- Tudtok ajánlani szexuálpszichológust Szolnokon?