Szolnokon hol találok paplankészítőt, aki hozott pehelyből, tollból készít paplant? (tudásbázis)
Ez tényleg megfizethető ár.
Gondolom, lesz pár hét, mire kezedbe foghatod az új darabokat.
Nagyon egyetértek a törekvéseddel: mindent fel kell újítani, amit csak lehet; százszor többet ér, mint amit méregdrágán megvesz a fogyasztásra rászoktatott vásárló.
Végül is mennyibe került a paplan?
Köszönöm a hozzászólásokat!
Örömmel jelentem, találtam! :))))))
Házhoz jön, tisztítja, mossa, új külsőt ad! :)
Ha valakit érdekel, priviben megírom a telef. számot! :) (reklámozni nem akarom)
Szandaszöllősön volt egy nő aki ilyennel foglalkozott,nem tudom dolgozik-e még!
Kb 6 éve készített egy paplant az egyik ismerősömnek.
Nem volt olcsó,és ráadásul az előre megbeszélt ár a végére valami miatt 3500 ft-tal több lett.Mindent az ismerősöm vitt,tehát nem is értette ,hogy miért kértek többet!
A munkadíj előre megbeszélt volt.elhozták a kész paplant,de emiatt a másik későbbre megbeszélt paplant nem csináltatták meg vele!
A Paplancentrumban úgy hirdeti, videóval, hogy lemérik, megtisztítják, atkátlanítják stb és egy új anginba töltik, amit ott tart a gép alá, mint a malomban a zsákot és aztán megvarrják. Így egy paplan 11900.- Újan egy ilyen paplan 25 ezernél kezdődik. Szóval nagyjából képben vagyok.
Az viszont nem megoldás számomra, hogy az elnehezült és huzata-selyme megritkult tollpaplant kidobjak.
Álmodsz.
Nem fogsz találni senkit, aki hozott pehelyből, tollból készít paplant. (Vagy ma mégis, olyan áron, hogy hanyatt vágod magadat.) Az egyetlen esélyed Maglódon van. De ott sem azt a cuccot kapod vissza, amit leadsz. :(
További ajánlott fórumok:
- Endokrinológus Szolnokon
- Dr. Kürti Sándor tüdőgyógyászt ismeri valaki Szolnokon?
- Terhesgondozás majd szülés Szolnokon
- Dr. Zoboki Zsolt nőgyógyász rendel-e még Szolnokon?
- Van Kecskeméten, Szentesen, Szolnokon vagy Kiskunfélegyházán állatorvosi ügyelet este, éjjel?
- Tud valaki Szolnokon jól fizető informatikusi állást?Hol érdemes keresnem?Interneten nem találok.