Terhesgondozás majd szülés Szolnokon (beszélgetés)
Emődi sándorról vélemények?
vagy erdődi zoltánról?
Nem kell ruhát bevinni, csak ha szeretnél. Azért ha úgy gondolod készíthetsz be a babának is ruhát, mert van olyan időszak is amikor olyan sok baba születik, hogy nincs elég babaruha:)
Vannak aranyos nővérkék, de vannak akadékoskodók is. Szóval vegyes :S
Szerintem minden rendben lesz. Jó kezekben leszel.
Szia!
Én ismerem, de nem nála szültem. Ő vett fel anno az osztályra amikor be kellett feküdnöm. Aztán a császárnál ő is bent volt, sőt a szülés után is bejött meglátogatni. Szóval ahhoz képest, hogy nem nála szültem nagyon rendes doki volt, pedig nem kapott pénzt.
Sziasztok!
36 hetes kismama vagyok és szolnokon fogok szülni a hetényiben Dr. Mosonyi Attilánál. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Bármilyen információt szivesen veszek. :) Köszi
sziasztok!!!!!!!!!!
szeretném kérdezni,hogy mit ajánlotok?
voltak nekem sok dokijaim szolnokon nem voltam megelégedve velük. nem hogy nem tudtak semmit, a meddőség kezeléssével hanem le is beszéltek a meddőségi központokról illetve félre kezeltek. nem az volt a bajom amire ők "tippeltek"
érdemes -e szülésnél fogadni dokit? vagy inkább szülésznőt érdemes? és kit ajánlotok?
nekünk inszeminációnk lesz most áprilisban , és pozitivan állunk neki úgy hogy sikerülni fog. sikerülnie kell.
és jó doki után kutakodok.
most úgy gondolomhogy magát hogy ki vezeti le a szülést nekem mindegy inkább a szülésnél szülésznőt szeretnék, mivel az fogja a kezem illetve jobban figyel a babára-,és meg szeretném kérdni hogy ha fürdeti a férjemet is vigye:)
viszont ha lesznek ultrahangok akkor hogy a férjem is látja így jobb lenne fogadott doki.
mit gondoltok?
viszont úgy megharagudtam a dokikra hiába volt szolnkon fogadott hogy pézt is sajnálok nekik adni.
Én Dinyáról hallottam rosszat is.
Most az egyik ismerősöm Zobokihoz jár, és állítólag nagyon figyelmes vele.
Szerintem is rendes, de nem ismerem annyira.
Jenny!
Sok sikert az orvos választáshoz.
Szia!
Én júniusban szültem dr.Dinya Tibornál. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kedves nyugodt, és nagyon türelmes.
mgagi!
nem akartam bántani Svédet, az én babám koraszülött volt, és volt egy ladányi csaj, akivel találkoztunk a korán, neki volt az orvosa Svéd A., vele volt nagyon köcsög. Rá pl. rá se nézett. Örülök hogy veled rendes volt, ezek szerint a csajjal volt valami problémája (pedig fizetett is neki).
Szia!
Én az elsőt Svédnél szültem. Kellemesen csalódtam benne, mert császáros voltam, és műtét után is bejött meglátogatni amíg bent voltam a kórházba. A 6 hetes kontrollra is visszvárt.
A 2. babámat 2 hónapja szültem Zobokinál.Ő is rendes volt. A varratomat gyorsan kiszedte.
Tornyi is bent volt a műtétnél. De ő nem látogatott meg.Ő VOLT A TERHESGONDOZÓS ORVOSOM.
Egyiket sem fogadtam meg.
én nem fogadtam orvost, végül Dr. Zoboki Zsoltnál szültem, pont ő volt ügyeletben. Csak jót tudok mondani róla, nagyon rendes volt végig.
Az egyébként biztos, hogy a szülésznő csinál mindent, a doki csak vágott meg varrt, meg nyomta a hasam ezzel segitve a gyereket.
de nagyon meg voltam elégedve vele, főleg hogy szolnokon ő varr egyedül olyan technikával, hogy nem kell szedni a varratot. ezt megusztam:)
ugy hallottam egyébként hogy 50körül szokott kapni. és aki nála szült csak dicséri.
amugy szerintem fölösleges orvost fogadni, semmivel sem bántak különbül azzal akinek volt orvosa, mint velem, akinek nem volt. szülésznőt megérné, de azt meg nem lehet csak orvossal együtt.
ha elfogadod a tanácsot: Dr. Svéd Attilát ne válaszd. állitolag iszik, és volt akinek 2hét után szedte ki a varratot.
Dr. Tóth Zoltán elvileg a legjobb ultrahangos a megyében, van neki a magánrendelőjén 4d. őt nagyon dicsérik. én nem akartam hozzá menni, mert buliztunk együtt párszor, aztán ugy éreztem gáz lenne. amugy mondom, őt is dicsérik.
Te jogod eldönteni kihez szeretnél menni kérdezzél meg egy olyan hölgyet, aki már járt a jóhírű szakorvosnál és arról mi a tapasztalata.
Szívélyes üdv.Ágnes
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Szolnokon szülésznőt tudnátok ajánlani? Esetleg árral együtt? Köszönöm előre is!
- Vélemények és tapasztalatok férfi illetve női szülészorvosokról, terhesgondozókról.
- Szombathely - terhesgondozás - szülészorvos...
- Szolnokon ajánlanátok nőgyőgyászt, aki vállal császármetszés után természetes szülést?
- Hollandiában milyen a terhesgondozás, szülés körülményei, szokások?