Szolnok, Hetényi kórház - Inzulinnal kezelt kismamák (beszélgetés)
Szia!
Köszi jól vagyunk.2hetenként ellenőrzik , de hál'istennek a diétával idáig megúsztam.Bízom benne, h a maradék 2és fél hónapot is kibírom, nem kell elmenni másik intézménybe szülni az utolsó pillanatban.
4kg híztam eddig
:-)
Szia!
Hogy vagy? Hogy áll a cukrod?
Szia!
IR-el küzdöttem de közbe teherbe estem, de ők sajna elmentek.Most megint teherbe estem 13hetes vok.A cukrom ingadozik 1.6 ás 8 között, egyenlőre diétázok és így jobbak az eredményeim, viszont a terhelésem 8,9 lett....
Amúgy Jberényi vagyok és mindenáron pestre akarnak küldeni valahova.... csak az utazás mire odaérek másfél óra, szolnok meg 40perc.. tulajdonképpen csak ezért kérdeztem , h szolnokon a kórházaknak meg van-e az a szint h inzulinnal kezeltek szülhetnek-e ott... de ezekszerint lehet....
Szia!
A mi kincsünk már négy éves. Szolnokon született és inzulinos cukros voltam vele. Cukorgondozóba a MÁV Kórházba jártam Dr. Telek Judithoz, a nőgyógyászom pedig Dr. Balogh Artúr volt. Nagyon megvoltam velük elégedve, alaposak voltak és lelkiismeretesek. Nem az ő hibájuk, hogy kincsünk mégis betegen született....
Neked ki a nőgyógyászod? Most lettél cukros?
Sziasztok! Szolnokon a Hetényibe cukros kismamákat inzulinnal kezelnek? Ha igen, melyik doki jó mind a belgyógyászaton mind a nőgyógyászaton.
Vagy ha nem Pesten mely kórházakban van erre lehetőség.....
Válaszokat előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- A szolnoki Hetényi Géza Kórház szülészete
- Szült valaki mostanában a szolnoki hetényi kórházban? Mik a tapasztalatok?
- Szolnok Hetényi Géza korházban szülés és ott tartózkodás témában van valakinek friss infója, tapasztalata? Köszi!
- Tudja valaki, hogy Szolnokon a Hetényiben mennyit "illik" adni szürkehályog műtétnél az orvosnak?
- Babát várók, akik 2016 decemberében a szolnoki Hetényi Géza Kórházban fognak szülni
- Mandulaműtét-Szolnok Hetényi