Szőkéből barna? (beszélgetés)
Sziasztok!
a visszapigmentálást hogyan kell scinálni? annyit tudok róla kb. hogy az oxit hígitani kell (pl. 6%os oxiból csinálunk 3%at) vizzel aztán összekutyulni a színnel és ezt felvinni hagyni egy kicsit aztán lemosni de nem balzsamozni és száradás után ?? mit kell tenni? ugyanazzal a színnel be kell festeni? csak azt sem tudom hogy ekkor is hígitani kell az oxit vagy sem.. ?? ha valaki letudná írni részletesebben nagyon megköszönném , mert kb. kétségbe vagyok esve :D
Szia,
4evvel ezelott meguntam a szep szoke hajamat, hat visszafestettuk barnara es vagattam folyamatosan hogy lekeruljon a festett resz. Kb masfel ev alatt sikerult igaz higy közben joval rövidebb lett a hajam.
A szoke után nem szerettem az eredeti hajszinem, ami eg sötétszoke, világosbarna volt.
Az en hajam is alapból staraz igy abban reménykedtem hogy majd jobb lesz. De nem lett!
Miután az összes szoke kikerult a hajambol vartam egy fel evet hogy hatha. Azota, immar 4eve ismet boldog szoke vagyok. Apolom, es mara hosszú hajam van.
szőke hajat nem egyszerű visszafesteni. A divatszínhez kellett volna natúrt is keverned, vagy festés előtt visszapigmentálni. Ezt a fodrász simán megoldja.
A szőke haj nem ledobja, "letúrja" magáról a festéket, hanem a festéknek nincs mihez kapaszkodnia, ezért kipotyog a hajból, mivel a kiszőkített hajban nem marad szinte semmi a természetes pigmentekből.
:D Akkor boldog karácsonyt a hajadnak is! :D
Igen, itt 5-8 ezer között van ez a termékcsalád...
Köszi még egyszer a segítséget!!
Értem. Bár ha én nem teszek rá semmit, akkor bele se megy a fésű, és kb 1 óra mire kibontom + 2 marék hajamba kerül /Igaz csak az haj hosszának a felétől teszek rá balzsamot + kibontót/
Uhh, ez tényleg nem olcsóm kategória. De biztos jó lehet...
Ó, köszi! Hát látod erre nem is gondoltam volna, hogy a szőke letúrja magáról a többi színt....
Egyébként mivel ápolod a hajad?? Vagy nem viseli meg annyira a festés?
Segítséget szeretnék kérni. Látom, hogy van már egy jó pár fórum ebben a témában, de nincs türelmem végigolvasni az összeset, hogy van-e olyan rész ami engem érdekelne.
A "problémám" az lenne, hogy kb 12 éve szőke vagyok. Tehát olyan 14 évesen kezdtem el festeni. Akkoriban olyan szőkésbarna árnyalata volt de folyamatosan sötétedett addig is - mivel kislány koromban meg tejföl szőke volt. Most rendesen világos, de nem az a fehér/ezüst szőke. Nem tudom eldönteni, hogy befessem-e barnára vagy ne?! Leszívatni nem akarom, mert akkor tuti nem maradna hajam.
De milyen lenne az eredeti barnám? /Ha szép lenne, akkor nem is festeném, de ha olyan se színű akkor továbbra is "kénytelen lennék"/ De a hajszerkezetem minősége elég rossz, törik - és ez nem csak a festéssel függ össze, előtte is töredezett és száraz volt. A barna festék kicsit jobbá teheti?
Elnézést kérek minden fodrásztól - és akinek nem inge úgysem veszi magára. De amikor 1x neki futottam, hogy fesse vissza az eredeti színére...... Hát jaaajjjjj.... Az a szín ami a fejemen volt, azt nem nevezné senki hajszínnek.... Az a szürke, a barna és a ZÖLD - és sajnos leginkább az utóbbi - árnyalataiban játszott. Sírva mentem haza, illetve sapkába a boltba festéket venni. Ott akkor sokat romlott a hajam állapota. Tehát nem biztos, hogy merek még egyszer fodrászhoz fordulni... De győzzetek meg.
Nem tudom mennyire vagyok érthető...
Javaslatok??
További ajánlott fórumok:
- Egészséges barna bőrt szeretnék
- 3 napja barna folyásom van, terhes lehetek? Segítsetek!
- Extra világos hamvas szőkéből (11.11) sötétszőkére (8.) váltanék, milyen lesz az eredmény??
- Festett szőkéből sötétbarna, hajszínezővel?! Tapasztalatok?
- Fodrász segítséget kérek - festett szőkéből sötét barna lett a hajam színe, segítenél?
- Világos szőkéből sötétebb szín, hogyan?