Fodrász segítséget kérek - festett szőkéből sötét barna lett a hajam színe, segítenél? (tudásbázis)
Ha festés előtt kérdezed,akkor az opál szőke színt javasoltam volna.
Az én szőke hajam attól lett meleg barna...bár én meg szőke akartam volna maradni :D
Nagyon sok hozzászólást olvastam el, mielőtt rászántam magam, hogy a festett szőke hajamat átfestetem meleg barnára, mert már untam a havi festegetést. Egyesek nyilatkoztak, hogy a hajuk bezöldült, rézvörös lett, stb, stb.... Egyáltalán nem akartam, hogy én is így járjak, ezért az ismerős fodrászt választottam, habár ő sem volt elragadtatva, hogy mit is akarok csinálni a hajammal, de azt mondta, hogy lehetséges. Először is semlegesítette a szőke hajamat, aztán befestette, de nem lett jó, így tonizálta sötét barnával, így lettem majdnem fekete. Nagyon sokkoló volt a tükörbe nézni. Azt mondta, hogy a mosással majd fakul a színe. Oké, ez rendben van, de már most látni, hogy a meggyengült hajszálak sokkal sötétebbek, mint a többi, szóval foltos és mi lesz, ha megmosom...?!
Én meleg barna hajat szeretnék (ami a képek-ben látható) , nem pedig ilyen sötétbarna keserű csokiszínt .
Tud valaki valamilyen megoldást erre ?
További ajánlott fórumok:
- KVÍZ: Találd ki, ki festette! Találd ki, ki írta! Találd ki, kiről is van szó!
- Te mit teszel, ha a fodrászod nagyon elrontja a hajad?
- Extra világos hamvas szőkéből (11.11) sötétszőkére (8.) váltanék, milyen lesz az eredmény??
- Festett szőkéből sötétbarna, hajszínezővel?! Tapasztalatok?
- Világos szőkéből sötétebb szín, hogyan?
- Sopronban megbízható fodrász, aki annyit vág amennyit kérek?