Szója granulátum (beszélgetős fórum)
Fiti48 tippje igen hasznavehetö. Én gyakran készítek szójagranulátummal kaját, mert nem eszem húst, de még sosem mértem szárazon, csak akkor, amikor már megduzzadt a víztöl. (Ha nem felejtem el, lemérem.)
Lenne viszont nekem is egy kérdésem:
mely puffadásgátló füszereket érdemes a szójás ételekbe tenni, amely ízvilágában is passzol hozzá? Majorannát például, vagy mást (is)?
Szójafogyasztás után néhány órával ugyanis annyira felpuffadok, hogy a szó szoros értelmében fájdalmaim vannak.
Elöre is köszi a tippeket!
Én nem méricskélem grammra, de a sokéves tapasztalatom azt súgja, hogy a zacskó fele kb. 30 dkg. :)
Ezért bátorkodtam ... ;)
Ezt sosem értettem, hogy valaki ugyan nem tudja a választ, de beírja az okosságát. Nyilván, ha rajta van a csomagolásán, akkor elolvassa (megsúgom, nincs rajta) ha pedig a googlen sem talált választ rá, akkor megkérdezi itt.
Egyébként én rendszeresen használom, fél zacskóból lesz 20-30 dekányi húspótló. Függ attól, mennyi ideig áztatod, és mennyire csavarod ki.
Én beáztatnék 100 gr.-ot, ha kész, megmérném mennyi,
ha kevés, még mindig lehet többet áztatni!
Milyen a száraz granulátum aránya a készhez ? Konkrétan ,ha nekem 30 dkg "hús"
kéne , mennyi szóját áztassak ?
További ajánlott fórumok:
- Használt már valaki pro-kid granulátumot hasmenésre?Mikor hatott?
- Ez a Himalája só rózsaszín granulátum ehető?
- 1,5 éves perzsa cicámnak folyamatosan a szeménél és a szájánál fekete granulátum keletkezik amit ha leszedek sebesedik. Mi lehet ez?
- Ismertek olyan tápot, granulátumot ami eló segiti a hizást, növeli az étvágyat?
- Betacid granulátum, mint tejoltó.Használja valaki?
- A FLECTOR rapid granulátum náthára, megfázásra is jó?