Ismertek olyan tápot, granulátumot ami eló segiti a hizást, növeli az étvágyat? (tudásbázis kérdés)
A kérdésben nincs semmilyen betesgés írva, tehát én úgy gondoltam, h itt egy egészséges emberről van szó, aki egyszerűen vékony és hízni szeretne.
Az általad írt súlyelmaradásról sincs szó a kérdésben.
Tehát én egy egészséges emberre gondolok, aki hízni szeretne. Több ilyen is van a családomon belül.
Kevés ember az, aki nem szereti a tejberizst v a tejbegrízt, ezért írtam ezt lehetőségnek és ez nálam is bevált, mikor hízni kellett.
Az étvágytalanságra tökéletesen beválhatnak az édesítőszeres üditőitalok. Példa erre a Diet Coke (Cola Light Mo-on). A szervezetünk azt érzékeli, h cukrot kapott és úgy is kezd cselekedni, viszont valójában csak édesítőszer jutott a szervezetbe, így éhesek leszünk. Hiába eszik az ember ilyenkor szokásos adagot, folyamatosan éhesnek érzi magát.
Ha rászokunk ilyen üdítőkre, akkor növekedhet az étvágyunk. (Ez kinek jó hír, kinek rossz...)
Szia!
Fantomalt por a neve, az elfogyasztott ételbe vagy tápszerbe kell belekeverni megfelelő adagolásban. Fontos, hogy minden étkezéshez célszerű használni. Olyan gyermekeknek és csecsemőknek van kitalálva akiknél a testsúlygyarapodás a cél.Egyébként gasztroenterológiai vizsgálatot javasolnék.
További ajánlott fórumok:
- Használt már valaki pro-kid granulátumot hasmenésre?Mikor hatott?
- Ez a Himalája só rózsaszín granulátum ehető?
- 1,5 éves perzsa cicámnak folyamatosan a szeménél és a szájánál fekete granulátum keletkezik amit ha leszedek sebesedik. Mi lehet ez?
- Szója granulátum
- Betacid granulátum, mint tejoltó.Használja valaki?
- A FLECTOR rapid granulátum náthára, megfázásra is jó?