Én nem félek ezektől a helyzetektől, de ha csak lehet, elodázgatom. Nem szeretem a hivatalos dolgokat, pedig általában sikerélménnyel zárom le ezeket. Valami kis gátlásom mégis van, igyekszem leküzdeni.
Van, hogy heteken, hónapokon át nem mozdulok ki itthonról, mert nem igénylem a boltba menést sem. Nem szép ez az utca, nekem csak változatlan díszletet jelent, a házak mögött semmiféle táj nem látszik. Mire a boltig érek, ezt nézegethetem. Szóval ez sem fóbia, mert nem félelem vagy szorongás van mögötte, hanem érdektelenség.
Ismerem a félelmet, de tudok ellene menni. NEM AKAROM, hogy a félelem uralkodjon rajtam.
A célom hogy jelentkezzenek :) 1fobiàt írnék most:Szociális fobia:emberektől màsok társaságátol valo félelem hivatalos ügyek intézése stb ami gondot jelent
Akkor egybol :) bárki hibàzhat!a mindenkinek van valami fobiájá félelme azt nem rád ertettem hanem a fobiásokra :) nekik irtam ezt a forumot :célom; segiteni azoknak akik nemtudják mit csináljanak;nekem vannak ötleteim és tapasztalataim pont ezért vagyok itt
Nekem King könyvei egy idő után olyan egy-kaptafásak lettek. De volt egy könyve, amit még más néven írt, na az elég ütős volt sokáig. A címét persze elfelejtettem már, krimiként adták ki a 80-as évek elején.