Szobaszám módosulást hogy kell bejelenteni a földhivatalnál? (tudásbázis)
6. Regin_a (válaszként erre: 5. - Regin_a)
2015. jún. 24. 21:29
Látom már, ti vagytok a tulajok
5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Regin_a)
2015. jún. 24. 21:29
Persze ha nem te vagy a tulaj, mert úgy tűnik, akkor csak a tulaj kérheti a módositást, de ellenőrzik is szerintem
3. Johannia
2015. jún. 24. 19:52
Tehát a lényeg az lenne, hogy a tulajdoni lapra az kerüljön rá, hogy 3 szobás az ingatlan. (mivel annyi lesz az átalakítás után)
2. Johannia
2015. jún. 24. 19:51
Sziasztok!
Nemrég vettünk egy lakást, ami 3,5 szobás a tulajsoni lap szerint. Mi át akarjuk alakíttatni 3 szobássá.
Kafetériában csak 3 szobás lakásig lennénk jogosultak érdemben támogatást(=kafetériát) kapni a munkáltatótól.
A kérdés az lenne, hogy és milyen módon lehet elintézni, hogy a 3,5 szobás lakásból 3 szobás legyen?
A segítséget előre is köszönöm. Már bújtam a Földhivatal oldalát is meg próbáltam neten keresni, de valahogy nem jött össze....
1. Johannia
2015. jún. 24. 19:49
Szobaszám módosulást hogy kell bejelenteni a földhivatalnál?
További ajánlott fórumok:
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Te mit tennél ha az öcséd bejelentené, hogy római katolikus pap lesz vagy szerzetes?
- Zavarna titeket, ha az eddigi teljesen bejelentett „fehér“ munkabért ezentúl minimálra bejelentve szürkén kapnátok?
- Kell-e lakáshitelhez, minden eddigi bejelentett állandó lakás helyrajzi száma, ha valaki kedvezményes hitelben részesül?
- Az albérlőt ha ideiglenesen bejelentem, abból nekem adódik valami hátrányom?
- Ha terhes lennék és nincs bejelentett munkahelyem, mit kapnék alanyi jogon?