Szobanövényeink II. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szobanövényeink II.
PRAKTIKÁK:
1. Ha nem akarjuk, hogy a virágföld a cserpben penészes legyen, szórjuk a földre homokot.
Legjobb egy kis vékony rétg MADÁRHOMOK (kisállat kereskedésben kapható)
2. Levéltetű ellen fokhagyma! Egy - két gerezd megpucolt fokhagyma a virágládába csodát tesz.
3. Az orchidea virágzását elősegíti, ha a földjére egy darabka almát fektetünk.
4.Az élesztő jóékonyan hat a virágföldre. 3 hetenként az öntözővizbe morzsoljunk éleztőt, a virágok meghálálják.
5. Ne dobd ki na kávézaccot. A balkonvirágokra szórj két maroknyit és meglátod milyen élénkek lesznek:)
Jöttem ám én is, még kimaradok :DD
sziasztok
én szeretem a virágokat, főleg a tövükön, de nekem alig marad meg, mert sivatagi kiképzést kapnak nálam :DD elfelejtek locsolni :DDD
Nah viszont a muskátli az erkélyen, valami gyönyörű, majd teszek, vagyis tetetek fel képet róla :)
Biztosan nem kanna,azét megismerem,olyanom volt.
Azért köszi:)
Köszi!Ez a szúnyogriasztós?
Hát ami legelöl van,zöld ,hosszú levelű és hagymája van,azt nem tudjuk még.
Van olyan permetszer, amit a lakásban is használhatsz, nekem télen a lakásban a hibiszkuszok szoktak megtetvesedni és akkor Pirimorral szoktan őket lefújni, most azonban elfogyott és nem tudom fogok-é még kapni.
Most gyökereztetek 3 hibiszkuszt kérsz belőle.
Az első baj az,hogy a nevüket sem tudom:(
A szobarózsáimat kiültetem mindig.Az utcán legalább 4-5 van és nagyon szépek,mindenki dicséri:)Nekem a lakásban mindig megtetvesedik,ott kinn pedig az apósom lefújja őket:)
Köszi,hogy szóltál!Nagyon jó!
A vitorlavirág az a egyetlen és biztos virágom:)Azt nem tudom annyira szeretni,hogy elpusztuljon,mivel bírja a vizet.
A KÉNYES CSUPORKA:egyszer kaptam egyet és én azt hittem,hogy elszáradt,de ezek szerint várnom kellett volna és tavasszal újra kihajtott volna?
Én nagyon szerem a virágokat,csak nem nagyon értek hozzájuk:(
Ugrás a teljes írásra: Szobanövényeink II.
További ajánlott fórumok:
- Írjunk szobanövényeket szóláncban
- Milyen szobanövényt érdemes nevelni, ami szép virágot hoz, nem szúr, illatos és nem kell sokat locsolgatni?
- Levéltetű ellen hogyan-mivel védekezzek a szobanövényeimnél?
- Miért nem virágoznak a szobanövényeim?
- Milyen szobanövényeitek vannak?
- Hogy lehet leszoktatni a macsekot a szobanövény kinyírásról?