Szobanövény hajtások (beszélgetés)
Sziasztok!Tudom nem ide kelenne írnom de nem szeretné szaporítani a kérdések/kérések sorát!
Én is hasonlóan jártam mint a kedves hölgy aki indította a témát csak nálunk téli felújítás volt ami meg maradt az egy könnyező pálma és néhány orchidea de ők is kúrálás alatt vannak borzalmas állapotban....
Sajnos a kertünket is 1 év alatt 3X kelett feldúrni íg hogy őszinte legyek nem maradt semmink virág ügyben :(
Ha esetleg volna felesleges szoba növény hajtásotok vagy akármilyen magocskátok dugványotok lehet az kinnti vagy bennti növényecske... kérlek keressetek meg az n.orsika@fremail.hu emailen
Néhány tő íriszem maradt esetlek ha valakinek kell szóljon. :)
Az is érdekel - bármi!
Csak nem szárad ki... egy nap a posta!!!
nem baj
futó érdekel?
persze
megjegyezlek, de lehet hogy csak 1 hét múlva tudom küldeni
Szeretném-szeretném-szeretném!!! :)
Egy két darab léggyökeret meg szárrészt beteszel egy borítékba, és feladod postán... az úgy neked jó?
figyelj
hamarosan esedékes mert jön a hideg és bellene hoznom
egyébként ha nem tápozod akkor nem nő meg olyan nagyra
dehogynem!!!!!
De ebből elég egy pici darab szárat elküldeni... és azt én beültetem és elméletileg kihajt!
csodaszép
és talán életébe 1x virágzik és a virágja olyan mint a káláé, és a közepe 1 év után beérik és akkor ehető
az a baj hogy a leveli ótiásiak, megkérdem hogy úgy lehet e hogy a leveleit levágom, és akkor olyan lesz mint egy kolbász
hosszú a szára, és a leveleinek átmérője kb 1,2 m
Nyáron a felújítások alatt a legtöbb szobanövényem tönkrement.
Ha van olyan virágod, szobanövényed, aminek van egy hajtása és esetleg a hajtást nekem ajándékoznád, virtuálisan küldenék egy nagy puszit érte!
Minden hozzászólást köszönök!!!
További ajánlott fórumok:
- Írjunk szobanövényeket szóláncban
- Milyen szobanövényt érdemes nevelni, ami szép virágot hoz, nem szúr, illatos és nem kell sokat locsolgatni?
- Levéltetű ellen hogyan-mivel védekezzek a szobanövényeimnél?
- Miért nem virágoznak a szobanövényeim?
- Milyen szobanövényeitek vannak?
- Hogy lehet leszoktatni a macsekot a szobanövény kinyírásról?