Szobacica: Mit csináltok, hogy ne legyen minden macskaszőrös? (tudásbázis)
köszönöm, az volt az elsöö, de sarokreszelöök jöttek elö (nem értem én sem), megpróbáltam máshogy, most látom...
nem várok csodát, csak mint mondtam, minél kisebb a pihegombóc, annál jobb...
guglizd ki a furminátort.
De csodák nincsenek. :)
ami ugat az a kutya...m kutyád v v macskád?
...ztán a biosszal hogy állsz?nem kellett volna folyton pisilni kéretőzni...a lényegről lemaradtál mert akkor ugyebár nem kérdeztél volna ekkora butaságot...Pirinéne paprikás...nézzd el neki jánykám és vedd elő azt a bioszt...hajrá
Hát igen,
nem feltétlen kell mindenbe beleugatni,csak mert....
Ha tanácsot kérnek,akkor a hülyeséget,ostobaságot mellőzni kellene.
Kb 6-8hét alatt házicica lesz.Ha bőrig nyírta,akkor korpásodhat a bőre,és fájhat is neki :(
Tapasztaltuk...
A furminator nagyon jó,azt használjuk mi is.A baba miatt nem kell aggódni,nekem is mikor megszületett a Lányom,akkor volt egy másik perzsánk,de nem volt gond,mondjuk az teknőc-perzsa volt,nem az a nagyon dús bundájú.
adni adtam már kevés kaját mert nagyon éhes volt szegény.de pont késon láttam meg ezt: furminator de lux macskakefe. ha elobb meglátom nem nyirattam volna meg szegényt.
mennyi ido mire visszanő a szőr? már mint teljesen levágta neki a nő pedig nem igy akartam.. szoval mire olyan házimacska hosszuságu szőre lesz? mennyi idobe telik?
Nem lett semmi baja,de nem ebben az időben vágtuk,hanem amikor kint lehet.Ebben az időben ne nagyon engedd ki,max pisi-kaki,mert hamar megfázik.
Az altatást viseli meg,attól kótyagos,ma ne is adj neki ételt,mert megfulladhat.
De szép lehet :)
Nekem is volt hosszú szőrű perzsám,és a Párommal nyírtuk le lion-cats formára tavasszal.Nagyon élvezte :)-a rövid szőrét!
én pont ma nyirattam le rovidre a perzsa macskám szorét. épp most ébredezik az altatálsbol. nálunk jon a kisbaba ezért nem akartam hogy minden szoros legyen
most egy kicsit furán néz ki
pont most gondolkoztam a furminátoron, vettem nekik drágáért egy kefét, de semmit sem ér.
:(
Az enyém még nem rajong érte, de elviseli.
Nekünk, hogy majdnem minden nap furminátorozzuk, nem nagyon kell utána takarítani. Alig hullajtja a szőrét.
szerintem maine coonhoz is jó, de neki a medium méretet vegyed, ne a kicsit (a small és a macska méret ugyanaz, csak a színe különbözik:))
egyáltalán nem vágja a szőrt, csak az aljszőröket szedi ki, és az egyébként is kihullani készülő fedőszőrt. de abból rengeteg kijön:)
nekem két macskám van, mindkettő szereti a furminátorozást, pedig amúgy eddig nem voltak oda a fésülésért. ebből arra következtetek, hogy nekik is jó ez az eszköz:)
azt azért nem mondom, hogy azóta egyáltalán nincs szőr a kanapén vagy a szőnyegen, de azért kevesebb, mint korábban.
Köszönöm az érdeklődést, nagyon Kedves vagy, hogy nem felejtettél el...
BUÉK minden cicának, kutyusnak és persze a gazdiknak!
Szofi cicát még nem sikerült a doktor bácsinak kigyógyítani az allergiából. Újra hullik a szőre terjed a feje búbja felé. Már kb. 200 Ft nagyságú. A három injekció nem segített.Talán ekcéma. Tegnap szteroidot kapott és "megnyugtatott" a doki, hogy ki fog nőni a szőre, megáll a hullása, de valószínű, hogy minden évben előjön, reménykedjünk, hogy csak egyszer. De mire lehet allergiás? Ezt a nagyon nehéz megtudni.
Ötletetek?
Bolha nem lehet (emelet, és csak lakásban van), de azért adattam bolha cseppet a kis hátára.!!!!
Kaját nem váltottunk. . . akkor mi??? Nagyon kétségbe vagyok esve, hisz Döme cicám halálát sem tudtam még feldolgozni:-(
A kaják közül ízesítést nem próbáltál ki valami újat?
Vagy új tisztítószer a lakásban?
Sziasztok! Nagyon szomorú vagyok!
Szofi cicámmal ma dokinál voltunk. 3 napja kezdődött egy pici varral a nyakán. Tegnap már nagyobb volt a púp, ma reggelre pedig kihullott a szőre kb. 200 forintnyi területen. Most meg a találgatás pedig ez egy nagyon jó doki. kapott Szofi egy szurit és kenőcsöt. Lehet, hogy allergia, de mitől??? Ha tudtok segítsetek. Ő egy otrosz kék és csakis lakásban van. Félix vagy Whiskas szaftosat eszik és szárazat.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Mit csináltok, ha hosszabb ideig fáj a fejetek?
- Mit csináltok október 23-án?
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Mit csináltok a konyharuhával, hogy szép fehér, foltnélküli legyen (ne csúnya sárgás)?
- Hajvasalás! Ki mivel ápolja vagy mit csináltok, hogy ne törjön, és szép legyen a hajatok?