Szív és ész harca (beszélgetés)
Nem tudom,hány éves vagy,és hány kapcsolaton vagy túl,mindenesetre szólok:az emberek többsége nem arról híres,hogy megmondná,mit akar valójában,sőt közülük sokan nem is tudják,mit akarnak,csak sodródnak az árral,és sokszor a legkisebb ellenállás irányába.
Mindenkinek kényelmes(és egópuffasztó),ha egyszerre 2 ffi(vagy nő) teszi neki a szépet,és nagy EQ kell ahhoz,hogy ebből az egyiket dobja,főleg,amíg nem biztos benne fixen,hogy a másik tényleg bármit megad neki.
Úgyhogy ha neked ez így nem jó,akkor neked kell lépned:ne várj,míg a másik kidob,mert lehet,hogy ő hónapokig ellesz ebben a szituban.
Ezt most nem igazán értem.Úgy érzed szeret téged?
A legjobb az lett volna, ha megmondja, nem akar tőlem semmit....De nem ez van, azóta beszélünk, írunk egymásnak nap mint nap, nincs értelme, mégis szenved ő is én is...Tudom sokaknak ez áltatásnak tűnik, de nem az...
Akkor el kell engedned.Ha nekik így jó, és gyerek is van. Viszont jó tanács:Hülyét ne csinálj magadból.Úgy értem,ha mégsem jön össze neki és téged megkeres,a helyedben semmiképpen nem fogadnám vissza. Mondjuk a te dolgod, te tudod.
Konkrétan még nem, vagyis igen, mert megpróbálják újra felfűteni....
Jól értem férjnél volt van közös gyerekük,megismert téged,aztán visszament a férjéhez?
nem lesz kövezés,sajnálom:D
Próbáld legalább ésszel elfogadni,tudomásul venni ezt a megérthetetlen viselkedést,nyilván szívvel nehezebb lesz,és fájdalmasabb.
Nekem is nagy bukta volt,mikor rájöttem,hogy vannak,akik nem a "jobbat"(nekik valóbbat) választják,hanem akár a kényelmesebbet,az unalmasabbat,az egyszerűbbet.És soká tartott megemészteni.
Kövezzetek meg, de akkor sem térek magamhoz, vagyis inkább nem értem, miért tudnak így dönteni az emberek.... Igen én szeretném, ha minden jóra fordulna, szeretem annyira, hogy kívánom legyen boldog a most már nem "volt férjjel". de később, mikor már eltelik több idő....ne kopogtasson....bár nem tudom előre megmondani, mit reagálnék....
A nőknek nem kis része mazochista,mártír,vagy függő típus,és annyira bizonytalanok magukban,hogy tényleg képesek az ismert rosszat választani a lehetséges jó helyett.
Sőt van,aki azt vallja,szintén nem kevesen,hogyha ebben a kapcsolatban vannak rossz dolgok,kora másikban is lesznek,pedig NEM!
És van még a lila köd.Ha ez van a nő fejében,akkor még a verést is eltűrheti,nemcsak a megcsalást.
És én férfiként nem tudnék egy olyan emberhez visszamenni, aki megcsalt.....
És éppen emiatt állok értetlenül...
Szerinted ki az aki benyel egy exnek bármit is?
Nem volt róla szó...Minden szépnek és mesébeillőnek indult....Aztán felbukkant, ígért fűt fát....Szerintem meg a vér nem válik vízzé....
De, összetart. Ahogy a munkatársak és haverok is összetartanak, ha az érdek közös.Ettől függetlenül élhetnek különálló életet a felek.
En pl ha egy randin az ex legalabb 3x szoba kerul mar lepek is le.
Ha nincs érzelem a gyerek nem tart össze két embert!
Nyugodtan áltasd magad, ha így jobban esik...
Az utolsó találkozásra emlékezve, ilyet nem lehet leszínészkedni....Lehet naiv vagyok, a gond inkább szerintem, hogy van egy gyerkőc.
mert nincs szerelem az új felé.... ilyen esetben
Döntéseink ritkán racionálisak. Szerintem a szív dönt.
Ha az exet választják, akkor az új kapcsolat felé semmifajta szerelem nem alakult ki.
Kapcsolat kezdetén, ha felbukkan a másik fél exe, a szív vagy az ész diktál jobban? Miért választják az ismert, de rossz régit, mint az ismeretlen, lehetőségként adott újat, ha szerelem az új kapcsolat felé alakult ki?
További ajánlott fórumok: