Beszélgessünk a Trónok harcáról! (beszélgetés)
Ez nem Martin műve. A könyvek ugyanolyan szuperek lesznek (ha megjennek).
Nem hiszem el, hogy Martin erre áldását adta. Mármint az utolsó 2 èvadra. Vagy ennyire kifogyott az ötletekből? Hol maradtak a megdöbbentő fordulatok? Ott elszúrták az egészet, hogy hàlivúdi nyáltengert vittek bele a Dany-Jon szerelmi szállal
Biztos Daeneris halálát szánták ütősnek. De sajnos erre eléggé lehetett számítani.
Ugye, hogy unalmas volt? Megnézem, és el is felejtettem.
Ez lett a beharangozott ütős befejezés😂😂😂😂
Nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek. Ekkora egy végtermèk befejezést. Szörnyű, unalmas, röhejes, katasztrófális. Ezt jól elqrtàk
Sajnos az évad eddigi részei alapján nem is számítottam jobbra.
Úristen, mi ez a sz@r?! :(
lyaly, kár volt idelesnem :D
Majd az utolsó részben. Talán.
Bran is produkálhatott volna valamit. Ha már Nyár és Hodor feláldozták magukat érte
Pl. Arya ölte meg az Éjkirályt. Wtf? Cersei és Euron produkálhattak volna valamit. Sándort alig láttuk. :( Melisandre maradhatott volna még. Cersei és Jaime meghallhattak volna külön. Cersei brutális körülmények között, Jaime hősként, vagy életben maradhatott volna. Nem tudom, hogy Sansa mi a francot keres még ott. Sándorral nem melegedtek össze, úgyhogy mehetett volna ő is. :D
Nyilván úgyse teszik meg, de milyen jó lenne, ha újraforgatnák.
Nagyon összecsapták. Volt, ami tetszett, de sok mindenen csak pislogok.
Biztos vagyok benne, hogy nekem sem tetszene, de ez az évad eddig sem tetszett. De most már kibírom hétfőig.
Úgy butácska, hogy nem ravasz, és nem jó emberismerő.
Redditre kikerült spoilert elolvastam. Nem tetszik😨
Igen. Tökéletlenek. Amilyenek az emberek a való életben.
Butácska? :D Nem inkább merev, túlontúl erkölcsös? Már nem sok mindenre lesz idő. Vagy gyorsan elhagyja Dany-t, vagy Dany kinyírja őt is. :D Meglátjuk. Szomorú ez az évad. Reménytelen.
Jon jószívű, becsületes, de butácska.
A történtek után, nem hiszem, hogy Deny mellett marad. Bár a történtek után azt sem hiszem, hogy Deny életben marad.
Szerintem mivel rajött, hogy Westeroson nem szeretik, és ez nem az ő otthona, így újjá akarja szervezni a királyságot. Elnézve, hogy mit művelt Királyvárral, bizonyára másik helyenet képzel el fővárosként. Mondjuk Sárkánykőt.
Nálam is a kedvencek közt van. Attól függetlenül, hogy sok hibát elkövetett. De ez a jó a Trónok harcában. A karakterek összetettek, és nem idealizáltak.
Nem nézem ki belőle, hogy ilyesmire vetemedik, de érdekes pofát vágott... És első perctől rossz hatással volt erre a nőre.
Úgy látom, csak én csípem Dany-t. :D
Szerintem ezek utàn ki akarja nyírni Dany-t, de előtte Drogont kell. Drogont ki tudja még irànyítani Dany-n kívűl? Szerintem senki. Emlékeztek, amikor eltűntek hónapokra a sárkányok? Simán lehetnek utódaik.
Tippem: Havas megöli Drogont, majd amikor Dany-vel vègezne, megjelennek az új sárkànyok és letüzelik Havas uraságot
Én az elején még nem, de később nagyon.
További ajánlott fórumok: