Színkavalkádban tobzódó naplók (beszélgetés)
Szerintem meg semmi otrombaság nincs ebben. Nem megzsarolni kell, hogy vagy színt változtat, vagy lelépsz, de szóvá lehet tenni, hogy bántják a szemed a színek, vagy a vibrálás. Ha az ember nem bunkón teszi mindezt, hanem jóindulatot tükröz, akkor az a hülye, aki magára veszi.
Ez csak egy kérés, egy tény, amit vagy figyelembe vesz az illető, vagy nem. Ennyi.
Kedves amaal Te ezt gondolod,én meg azt,hogy aki nyilvános naplót ír,azt azért teszi,mert nem zavarja ha esetleg mások is elolvassák s ha valóban a saját kedvére írja a naplóját,nem az olvasótábor kedvéért akkor sem a létszám,sem a mások igényei nem fogják érdekelni.A színeket is azért állítja olyanra amilyenre,mert az neki tetszik,az ő személyes ízlése vagy ízlésficama alapján,és ez szíve joga.
Szerintem otromba dolog ilyenért beszólni,meglehetős éretlenségre vall,ha elvárjuk másoktól,hogy megfeleljenek saját mércéinknek és eszményeinknek..
Amikor még a Hoxán lehetőségként megadott színek közül próbáltam kiválasztani a megfelelő összeállítást, nekem is születtek érdekes, zavaró kombinációk.. Nem telt bele 1 perc és máris kaptam a hozzászólást, hogy nem lehet elolvasni. :D
Nagy segítség, ha az ember rákeres egy színskálára az interneten és a kódokat kimásolgatja, mert millió egy lehetőség van a párosításnál, a különböző árnyalatok máris olvashatóbbak lesznek ugyanazon színekkel. (:
Szerintem is ha érdekel valakinek a naplója, élete, akkor szóljatok neki bátran, hogy sajnos nem tudjátok elolvasni! Ha megsértődik ezen, akkor nyilván nem érdekli, hogy ki olvassa, hányan olvassák, akkor nem kell foglalkozni vele, ennyi. (:
Végül is az ember saját magának írja a naplót, viszont ha ezt interneten teszi, nyilvánosan, akkor azért hajlani kell kompromisszumokra, vagy mindenkit elidegenít magától. Szerintem. :P
Aki nyilvános naplót ír, gondolom, szeretné, ha mások is olvasnák. És talán örülne, ha valaki szólna, hogy az olvasótábora azért nem növekszik, mert zavaró a napló színösszeállítása.
Ettől függetlenül én még soha senkinek nem szóltam emiatt, mert nyilván senki sem köteles az én igényeimhez igazodni, csak gondoltam, megkérdezem, tapasztalt-e már más is hasonlót. :)
Szívesen! ;) Én vagyok elég kocka hozzá, hogy ha érdekel az illető mondanivalója, akkor nyomok egy ctrl c ctrl v-t míg elolvasom aztán haladj :D
További jó olvasgatást ;)
Naplószín nem, de a "mozgó képek" rettenetesen bántják a szememet. 1-2 mp-nyi történés váltakozik folyamatosan, borzasztó rossz nézni.
Szólni sosem szólnék, hisz mi közöm hozzá. Inkább nem nézem.
Én küldenék üzit neki, hogy vhogy a színösszeállítás nagyon zavaró...
Nem hinném, hogy megharagszik az illető....
Talán még tippet is tudsz neki adni, mi lenne job...
Pl. piros háttér-fekete betűk..Vagy mittomén...;D
Így jártál.
Szóvá tenni? Ugyan mire fel?
Ha zavar ne olvasd.Ennyi.
Sziasztok!
Érdekelne, mást is zavar-e a jelenség. :)
Sokszor van, hogy érdekelne egy-egy napló tartalma, de annyira bántja illetve fárassza a szememet a napló színösszeállítása, hogy kénytelen vagyok kivenni a kedvenceim közül. Szeretem a színes naplókat, de képtelen vagyok huzamosabb ideig olvasni pl. a piros háttérre írt rózsaszín betűket.
Ti is jártatok már így? Szóvá teszitek ezt esetleg a napló írójánál vagy vártok, hátha egy idő után változtat rajta?
További ajánlott fórumok:
- Olvassunk naplókat, kinek melyik miért teszett ...
- Így színezhetitek a naplókat és tehettek be hátteret!
- Hoxás naplók működése
- Hozzá lehet szólni a naplókhoz, ha a napló tulajdonosa engedélyezi!
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Érdekes naplókat olvasnék - de vannak feltételeim!