Szingli 20-asok...!! :) (beszélgetés)
Köszi,épp most kezdek készülődni...Jujj,most olyan vagyok,mint egy "első bálozós", minimum kell 1 óra készülődés:-)))
Szorítook :) És sok sikert :D
Majd írj, hogy alakultak a dolgok :)
Értelmes,magas,nyelveket beszélő talpig ÚRIEMBER!!!Jujj,ma napközben sms-eket küldött,este meg felhívott...holnap megint randizunk...ezt a pasit,most nem akarom elszúrni,úgy gondolom ebből még lehet valami...
Szoríts!!!!:-)
Pár részletet ha lehet? :D
lehet én vagyok hülye de ezt akkor is igy tudom értelmezni
Visszaolvastam, most is úgy látom ahogy eddig. Mindenkire aki nem "extra dögös pasi", átlagos, csúnyácska..
Na,ma délután randiztam egy sráccal...:-)))) Jujj,annyira jó volt, de nem akarom elkiabálni...:-)))
Ha visszaolvasol,akkor látod, hogy kikre értettem a selejt szót!
Szó sem esett a pénzes palikról...
Nem hinném, hogy a selejtet azokra értette. :)
Én jobban szeretem az átlagos pasikat, mert nekik másra is van kapacitásuk nem csak secperc alatt kidumálni a bugyimból. A macsókat vargabetűvel kerülöm el, mert már rég rájöttem nem minden a jó külső. Belül olyan üresek mint a pénztárcám karácsony után!
Nem érzed sértőnek minden pasit selejtnek nevezni aki nem jóképű, nincs kockahasa és nem bmw-vel jár??
Sokkal jobb egy őszinte ember :)
Rólam hasonlóképpen...de engem nem érdekel...én ilyen vagyok...nyitott könyv az életem...:-)))
háháá-mit tudsz rólam?:DD
na jó,itt már mindenki,majdnem mindent! :))))
Milyen emberek vannak!!:S:-)
Azt én is tanúsíthatom,hogy nem vagy egy elveszett csaj...már annyiból is,amennyit én tudok Rólad!:DDD
ááááh,neem!Azt gondolta,ha elcsavarja a fejem,majd csurran cseppen neki a ház árából,ha netán később lenne valami komoly,és eladnám!A fizum meg gondolom jól jött volna neki,hiszen akkor nem volt munkája!Hamar rájöttem a stiklire,nem ejtettek ám a fejemre! :)
Ez igen... Ilyet sem hallottam még. Lakótárs szeretett volna lenni? Vagy mifene... :) Hehh..!
Elhiszem, én egyszer a reptéren ültem és a hülye gép késése miatt 3 órán át moziztam a velem szemben ülő párocskát...hát volt ott minden..:S nem zavartatták magukat..mondjuk Amerikába ez tuti megszokott!:S
jó gyorsan...miután sokat beszélgettünk,és megismertük egymást,elhívtam magamhoz...aztán ki akarta használni,hogy van lakásom,és munkahelyem!ennyi!Szagot fogott,én meg leráztam! :)
Én tegnap láttam két srácot csókolózni... Hát mit mondjak. Eléggé kiábrándító.. :(
jaa,én már találkoztam olyannal,aki jól be akarta magát fészkelni hozzám a lakásba!
Nekem van egy pár ilyen ismerősöm és nagyon jól kijövök velük :)
Na, azok is jók!:S
Bár legalább ők nem akarnának lépten-nyomon nekünk esni...és tuti csak beszélgetnénk velünk,hogy jobban megismerjék a lelkünket...szóval nem is halott ötlet, ha jobban belegondolunk..:-))
Csak nem olyan rossz a helyzet
Vagy összeállunk vkivel,aki távolról sem az,akit elképzeltünk...:S
úgy néz ki! :(
meg mi is megmaradunk...:S
El bírom képzelni! Minden jó pasinak van nője??Nekünk meg megmaradnak a selejtek, vagy mi??
Persze, azokkal akik leszólítanak az utcán,meg a buszmegállóban, nem is alakul ki semmi komoly...mondjuk a Libristől többet vártam volna,ha már olvas..és nem a Kámaszutra volt a kezében!:-))Mégis csak a szexre ment!
További ajánlott fórumok: