Színfogó kendő (beszélgetés)
Mosáskor a ruhákból kioldódik valamennyi festékanyag, ami nagyjából egyenletesen eloszlik a mosóvízben
Ennek egy részét felfogja a többi ruha, (és a mosókendő) a többi része eltávozik a lefolyóba.
Nyilván amit a mosókendő fog fel az már nem szennyezi a többi ruhát, és a lefolyóba sem tud eltávozni, de ez nem egy olyan csodakendő ami magához vonzza a mosógép másik feléből is a festéket.
Valószínűleg bármilyen fehér ronggyal, elérhető ugyanaz a szemléletes hatás, mármint hogy elszíneződik a fehér rongy.
Köszönöm a válaszokat!
Most próbáltam ki a babaruhákhoz. A rózsaszínhez került kicsit sötétebb lila is, de szerencsére nem fogott össze semmit. :)
A színfogó kendőt Én is használom!!
Fehérekhez színeset továbbra sem tehetek ,mert ott még az sem segít!!
Akkor meg minek is????
Egyébként meg a színek élénkségének elég szubjektív a megítélése, úgyhogy simán lehet hogy csak a pozitív elvárások "működtetik" a kendőt.
A működési mechanizmusa mindenesetre nem tűnik meggyőzőnek.
Ja, azt hittem az eredeti állapothoz képest. :)
Akkor tehát nem élénkíti, csak fenntartja.
Szia!
Én használom már régóta, és nagyon meg vagyok vele elégedve, mert a ruhák nem fogják meg egymást, mostam már pirosat fehérrel, feketét világoskékkel és nem lett semmi baja, sőt szerintem élénkíti a színeket. Csak ajánlani tudom.
Szia!
Én egy időben használtam.De a szinfogo.hu-n tudsz ingyenes mintát rendelni.
Sziasztok!
Használja valaki a színfogó kendőt? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Színfogó kendő tapasztalatok
- A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:(
- Melyik fajta rugalmas kendőt érdemes vásárolni?
- Színfogó kendő és foltoldó
- Színfogó kendő - tényleg jó?
- Hol lehet vásárolni fehér bogyós sálat vagy kendőt?