Színfogó kendő tapasztalatok (tudásbázis)
mi engedi a színét ennyire? nekem nincs is ilyen holmim
ettől függetlenül fehér mellé semmit se dobj
a színeseket moshatod együtt
én rendszeres használom, és nagyon szeretem
ahhoz a ruhákhoz használom elsősorban, amik még újak, és óvni akarom őket
Sziasztok!
Én a DM-ben vásároltam, már két fajtát is kipróbáltam. Azért volt rá szükségem, mert egyre több olyan ruhám van, ami fehér és fekete is (pl fekete a háta meg az eleje, de az ujjai,a mandzsetta, gallér meg fehér. Először a feketékkel mostam, én balga, ezért aztán beszürkült a fehér része. Viszont a fehérekhez meg nem mertem, csak úgy simán betenni. Végül is itthoni fehér pólók közé tettem be a többi még nem elszürkült inget és semmi baja nem lett, bevált!
Egyébként én is szín szerint válogatom a ruhákat, de mivel már tudom, hogy használ, nagyban megkönnyití a csecsemőruhák mosását. Külön mosom a kislányom ruháit, és így simán össze tudom várni, hogy meglegyen egy adag, nem kell kézzel sikálgatnom. A legkülönfélébb színű ruháit tettem bele, szintén minden probléma nélkül.
(Azért egy vadiúj élénk színű ruhát először mindenképpen kézzel mosnék ki, hogy lássam, mennyire engedi a színét.:)
Én is kértem mintát, - meglepő, mert kaptam is :)-kipróbáltam.Nekem bevált.
ÉN fehér ruhákhoz tettem, mert azokkal vannak gondjaim, beszürkülnek, és tényleg szürkés lett a kendő.
Egyébként a csomagolásra rá is van írva, hogy a drasztikus színeresztésnél nem garantált a színfogás.
Utánanéztem és egyébként kicsit drága. 800.-Ft-nál kezdődik, áruházanként változó és egy kendő egy mosás. Ha azt veszem, hogy hétvégén mosok 4-5 adagot, nem igazán gazdaságos.....
Tegnap én is kipróbáltam.Egy csomó piros ruha közé betettem egy fehér polót,amit nem sajnáltam.Háááát......szerencsére,mert foltos éppen nem lett,de fény felé tartva látszik a rózsaszín beütés rajta.:DDDDDDDDDDD
Azt hiszem én megmaradok a színenkénti mosásnál,kendô nélkül.
Azt nem tudom,hogy a ruhák zínmegtartásában mennyire segít, a régi cuccaim élénkebbek már biztos nem lesznek tôle!:-)))
Sziasztok!
Én kipróbáltam, azt csináltam, hogy az összes olyan mosnivalót ami fog egybepakoltam, és raktam hozzá 1 színfogót! az színfogó bazira piros lett de szerencsére a többi ruha megúszta. Tehát én azt hiszem hogy jó!
ja igen és 60 fokon mostam!
Igaziból az mire való??? Az hogy az egyik ruha ne fogja meg a másikat a gépben, vagy tényleg megtartja a színét a ruha 125. mosásnál is???
Szerintem egy újabb baromság. Kell egy kis ecet a mosáshoz, aztán passz. vagy nem ? :)