Színek a szobákban (tudásbázis)
Indított egy fórumot is " Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen a témával kapcsolatos kérdésre"
Írd be a keresőbe a nevét talán ez a legegyszerűbb.
3 javaslat:
A falszíne: jó-de én a helyedben legalább 2 árnyalattal világosabbra csinálnám-az jobban megy a bútorod szinéhez, mint ilyen erősen.(ez csak javaslat)
A laminált padló pedig vagy juhar, vagy wenge(ami a képen ahol a szint mutattad van)Mind a kettő nagyon jó lenne hozzá. Szerintem.
Ez itt a bútorunk egyik része, ezen látszik jól a színe:
A zöldszínt, amilyet szeretnénk a falra, azt pedig meg tudod nézni a www.bestbutor.hu oldalon. Ott van 4 kép, a jobb oldali alsó az.
Hát mivel felújításról van szó, és még nem kezdtünk neki, így konkrétan azt nem tudom felrakni. De tudok képet adni a bútorunkról külön, és egy képet arról, hogy milyen színű falat szeretnénk.
Szeretnék kész tervekkel neki látni, és nem pedig hagyni magam a különböző okos emberek által elejtett okos tapasztalatokra építeni. Mi a magunk ízlése szerint, a mi világunkat szeretnénk létrehozni az új lakásban. Eddig csak albérletben laktunk, de most veszünk egy sajátot, és ott azt csinálhatunk a színekkel, meg minden mással amit akarunk. Ez nagyon tűzbe hoz, és izgalmasnak ígérkezik a maga módján.
Tudom miről beszélsz! :) Ahol most lakunk, és az előző albérletünkben is világos bézs színű a szőnyeg, és nagyon útálom.
Akkor juhar színű bútorhoz milyen színű lamináltat raknátok?
Ami volna hozzá való, az teljesen világos (tört fehér) -amolyan süppedős-padlószőnyeg lenne.
Tekintettel arra, hogy ott a 3 gyerek-én ammondó vagyok, hogy inkább mondj le a padlószőnyegről. 2 éven belül nem lenne belőle semmi...
Inkább laminált parketta/vagy parketta egy szép exluzív szőnyeggel.
Ez csak egy javaslat.Én ezt tenném a helyedben.
ui: Nekem volt jégszűrke padlószőnyegem-ami nagyon-nagyon világos, ezért tudom mivel jár.
nekünk a gyerekszoba három színű /alulról indulva/:
mogyoróbarna, citromsárga,fehér. /persze elosztva, megbeszéltük mekkora magasságban kezdődjenek a színek/ A bútorok bükk színűek, a laminált padló sötétebb barna, mint a fal, a függöny fűzöld, fehér virágokkal. Az én fekhelyem bézs színű. Nehéz elképzelni, de jól néz ki. Bár a párom tartott a barna színtől, utólag már neki jobban tetszett. Az a lényeg, ha többszínű a fal, és alulról felfelé világosodik a szín, akkor a parketta sötétebb legyen. A alulról felfelé sötétedik, akkor ugye fordítva.
Hát köszönöm a válaszokat, de egyenlőre még nem lettem okosabb... :)
A fiam szobájában ezt a szőnyeget néztem ki, de ilyesmi kéket akartam a falára is.
Akkor szerintetek milyen legyen a fal színe, ha a bútorok kalwados színűek lesznek?
Nekem meg a zöld mellé tetszik a lila :)
de egyik sem az én színvilágom, nekem a bézs, barna, szürke, terrakotta jön be a legjobban
Régebben a hálószoba kék volt,fenyő bútorokkal és kicsit sötétebb kék függönnyel.A padlószőnyeg krémszínű,de van rajta egy fehér rongyszőnyeg is.Most hunyor(zöld),de feles fehér higítással.A bútor és a szőnyeg maradt,de a függöny napsárga lett.Szerettem volna orgonaszín vagy mustár-bordó kombinációjú hálót,de a férjem szerint az túl lányos ill. túl sötét lett volna.
A nappalink tojáshéj volt most nárcisz.IMÁDOM!Nagyon hangulatos.A függöny most itt kék,a bútorok bükkszínűek,az asztali-fali-és állólámpa búrája ill. a padlószőnyeg kék.
A fürdő kék,a konyha sárga.Az előszobánkat is nagyon szeretem.Barackvirág a fal,lazacéger a cipős szekrény és az előszobafal.A sötételő függöny és a szőnyeg bordó.
További ajánlott fórumok:
- Milyen színek vannak rajtad ma? :)
- Szerintetek milyen kutyafajta illenék egy mézeskalács-szerű családi házhoz (piros cserép, vidám színek, kőkerítés, kovácsoltvas kapu)?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?
- Kérdezz-felelek játék színekkel: Milyen színű?
- Olyan szavakat keresek, amelyekben színek szerepelnek
- Régebben féltem a sötét szobákban. Mára már elmúlt ez a félelem.