Szilveszter szállodában, de hol? (beszélgetés)
Nem, hanem összesen terveztünk annyit, de úgy látom nem volt jó ötlet, át kell egy kicsit gondolni, mert ennyiért nem igazán vannak ajánlatok. Megnéztem a hotel Flora honlapját is, tényleg nagyon jónak tűnik, de ott is majdnem 200e. ft lenne.
Egyet küldtek át most nekem, de az nem tudom milyen lehet, itt 4 főre 87e. ft. összesen félpanzióval, szilveszteri esttel. [link] itt a lap alján van az árlista szobánként. Esetleg erről tud valaki vmi biztatót mondani??????????
Sziasztok! Érdekelne hogy nem tud-e valaki javasolni egy jó ajánlatot, 4-en mennénk szilveszterezni 2 éjszakára, valami jó kis hangulatos szállodába ahol esetleg wellness szolgáltatások is vannak. Nézelődtem több portálon is, de nagyon elkeserített hogy a legtöbb helyen annyit kérnek, mint máskor 2 hétre.
Félpanziós ellátáshoz, külön szobához ragaszkodnánk, és a lényeg hogy összesen 100e. ft-nál ne legyen több., és jó lenne ha szilveszteri rendezvényük is lenne. Az összes szálláskereső oldalt már átböngésztem, de ennyiért nem igazán van kínálat :(
Várom a tippeket!
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Esztek lencsét szilveszterkor?