Szexuális libidó - Mikor a legnagyobb egy nőnek a szex utáni igénye? (beszélgetés)
Csatlakozom az előttem szólókhoz:))) Nem kor függvénye szerintem sem! Volt huszonéves koromban olyan kapcsolatom, amikor a hátam közepére sem kívántam a szexet, de később kiderült, hogy nem bennem volt a hiba, pedig már azt hittem frigid lettem. Aztán az új kapcsolatban rájöttem, hogy mégsem:))) A partnertől tényleg sok minden függ!
És attól is, hogy Te megbízol-e a másikban.
Ez szerintem partnem függő is hogy mennyire kívánom vele a szexet.
Én terhesen voltam a legkívánósabb:-))
De nem panaszkodhatom amúgy sem,csak 4 gyerek mellett sokszor nehéz össze hozni a dolgot!
Elég korán vesztettem el a szüzességem de azzal akihez hozzá is mentem 16 évesen ,akkor is nagyon kívántam,de húszon évesen is és most 33 évesen is, csak több a gond,probléma ami sokszor elveszi a kedvemet még attól is.
De van ,hogy haza rángatnám a páromat a munkahelyéről "hogy most azonnal tegyél magadévá"!!!:-)
én most érzem magam a legaktívabbnak...:DDD
szer5intme ha leszáll velem a repülő londonban, az első félreeső zugba ber5ángatoma férjem ;-))
Nekem most pár éve. :) (30 éves vagyok)
Mivel jobb a minőség ezért a mennyiséget is jobban kívánom. :)
Hmmm....
Még nem próbáltam ki a negyvenes, ötvenes éveimet, és még a harmincas is bőven hártavan... :DDD
Mikor a legnagyobb egy nőnek a szex utáni igénye? 20, 30, 40 éves korában?
Te mikor érzed/érezted magad a legaktívabbnak?