Szex 2-esben, vagy többesen? (beszélgetés)
Azért, mert szerelemből szexelni egy emberrel sokkal jobb, mint érzelmek nélkül hatvanöt csajjal egyszerre.
A többes olyan, mint elmenni az állatkertbe, tök érdekes, kicsit másfajta élmény, el lehet mesélni a haveroknak, meg ki lehet pipálni a listában, hogy na ez is megvolt.
A szerelmeddel szexelni meg mintha drogoznál, nem lehet róla lejönni. Csak sajnos a legtöbbször ilyen-olyan okok miatt elromlik a dolog - a kapcsolattal együtt.
Na ja, tollpihe, meg cirógatás mi? :) Így képzeled, ugye? cukika... :)
Nos, a realitás talaján maradva, ezzel a forgatókönyvvel gyanítom már odáig sem jutnál el, hogy a párod felfekszik az ágyra meztelenül, egy másik idegen szemének kiszolgáltatva. A legtöbb csajnál már az is nagy eredmény, ha bejáratott kapcsolatnál megteszik ezt a párjuknak.
Osztán, ha meg a valóságban véletlen nem a te forgatókönyved zajlana, hanem az lenne, hogy a csajod a másik pasival kezdene el durván csókolózni, ÚGY nézne rá, ölelné, szorítaná (mert a legtöbb csajnak érzelem nélkül nemigen megy a dolog) és láthatóan tökjól ellennének, az már valszeg annyira nem is tetszene. Főleg, hogy a pasi sem úgy reagálna erre, ahogy azt te elképzeled, passzívan, hanem ő is visszacsókolna és akkor nézheted a szerelmedet, ahogy mással csókolózik, meg mást szorít úgy magához, ahogy téged...
A hármast, meg a többest szerintem nem komoly kapcsolatban kell csinálni. Ahol komoly érzelmek vannak, ott jobb vigyázni.
Voltam többesben, többször is és néha még úgy is szar volt nézni, hogy a másikra van ráállva a csaj, hogy semmit nem éreztem a csaj iránt. Jobb, ha ezeket a vágyakat még komoly kapcsolat előtt kiéli az ember.
Vagy??? Muszáj választani??
Felváltva nem lehet??? :))
Kettesben is, többesben is!!!!
Voltam már hármasban, igaz még csak a 2 csaj 1 pasi felállásban, de a fordítva is bármikor szívesen kipróbálnám!!! Barátnőmmel csábítottunk el egy mindkettőnk számára ismeretlen pasit. A pasi félisten, a szitu feledhetetlen volt!!!
A 2 pasisnak meg még a gondolatától is n.... leszek!!! :DD
Jó kis móka;)
Ugyanakkor nem mindenkinek való.
Szerintem egyénre válogatja, hogy ki mennyire nyitott ezen a téren. Én például nagyon örülnék ha a feleségem egy idegen férfit engedne közel magához.
Valahogy úgy képzelem el az elsõ hármast, hogy a párom szemét bekötnénk, lefektetnénk az ágyra és semmit nem szabadna csinálnia. Én az egyik oldalára mennék a pasi meg a másikra úgy, hogy a babám ne tudja ki hol van. Levenném a topját majd a melltartóját és elkezdenénk egy-egy tollpihével simogatni az arcát, nyakát, melleit és a hasát. A feleségem nem tudja megállapítani, hogy az éppen bimbóján áthaladó tollpihét én fogtam-e vagy az idegen férfi. Ettől vagy rosszul érzi magát és akkor megállnánk vagy libabõrõs lenne. Ha ez utóbbi akkor az ujjbegyűnkkel folytatnánk a cirogatást. Egy kis idõ után lehuznám a nadrágját és a bugyiját, majd jeleznék a pasinak, hogy tenyerével bátran simogassa a melleit, a hasát és belsõ combját. Amikor a párom teljesen ellazult és szétnyitotta a lábait akkor engedném oda az idegen kezet felfedezõ útra. Végül ha kéjtõl remegõ párom kérné, hogy mostmár ne húzzuk tovább, akkor engedném a pasinak, hogy óvatosan beléhatoljon. Aztán egyre jobban gyorsítana mialatt mi csókolozunk és a melleit masszírozom.
A nõvel a hármas is hasonló lenne, a lényeg az, hogy ketten kényesztetjük a harmadikat.
Vagy tévedénk? (Mármint a 2 faszi 1 nő verzióban:)
Az én pasimnál szóba sem jöhetne még poénból sem.
Addig én is (illetve mi, a férjem meg én) eljutottunk, hogy /kizárólag elméleti szinten!!!/ eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha hármasban...
Az, hogy Ő + mellettem még egy csaj neki mosolyt csalt az arcára... nekem nem tetszett.
Ami nekem jött volna be (két pasi), azt meg ő nem díjazta, még úgy sem, hogy ő lehetett volna az egyik! :DD
Így maradunk ketten (amit őszintén szólva nem is bánok!)
Igazad van....Az ember ha megnézi a képeket, azt mondja egy szexuálisan túlfűtött emberről van szó...Mizujs akkor most fiatal nő? Nem lehet hogy valami miatt neked most csak az ábrándozás van, s gyűlölöd ezt a helyzetet? Jártam hasonló cipőben...
A témára visszatérve pedig, lehet, hogy egy önfeledt pillanatban kipróbálnám..;) Ha odakerülnék az is lehet hogy visszakoznék, de elég kíváncsi természet vagyok:)
Viszont tény, hogy bizonyos dolgokhoz fel kell nőni, fele ennyi idősen én sem gondolkodtam így.
Maradok a kettes megoldásnál:))
A párommal a legjobb nekem és neki is velem.Ehhez más nem kell!!
na, hát sosincs új a nap alatt.
:)
én a kettesre szavazom, a többes nem jönne be.
Valószínüleg én vagyok a hülye és én nem értem a dolgok lényegét, de az írásod, amiben szinte szükséges rosszként emlegeted a szexet ellentétben áll az adatlapodon található képeslapokkal, amelyeknek nagy százaléka jó esetben is EROTIKUS tartalmú.
Az én fogalomtáramban az ilyet, mint te, álszentnek nevezik!
Fiatal nő!!
Hát de ez úgy is van: Kell, különben baj van....Ha nem kell, no ott gyökeredznek a problémák. De egyet se búsulj, a Te korodban én is pont így gondoltam, ahogy Te :)
Nem is azzal van a bajom, hogy szereti-e vagy nem. Csak egyeseknél ez már tényleg "függőség". Olyan, mint a cigi vagy a kávé. Kell, különben "baj van".
Egyébként meg állatok vagyunk, de mégsem, bár ahogy elkezdett "fejlődni" a társadalom (leginkább visszafelé), már tényleg sok ember: mint a nyulak. :-S
Nem az űrben fogunk lakni x év múlva, hanem visszakerülünk a fára, mondván "állati ösztönök", meg minden. Azért ha lehet, én maradnék inkább idelent a füldön, egy kis szalmakunyhóban...
X-)
Fiatal nő: sokan pedig így élnek. Ez még belefér. Szerintem gusztustalan a pedofília, a zoofília, a nekrofília...stb.
Az, hogy valaki szereti a szexet (akár van párja, akár nincs), nem gusztustalan.
Ha ez neked nem fér bele, akkor nem. De másnak attól még bejöhet.
2, naná. A 3 vagy több már gusztustalan... :-S
A szinglis kalandokról is megvan a véleményem. Gusztustalan, hogy valaki csak azért fekszik össze valakivel, mert nem bírja "az" nélkül. Mintha szex nélkül "nem lenne élet"... (most nem a klasszikus értelemben értem, mert ahhoz, hogy gyerek legyen, persze, hogy kell...) Pedig van, csak sajnos sokan ezt el sem bírják képzelni. :-S
Egyébként azt hittem, hogy Safranek nyitotta a topicot. Meglepődtem, hogy nem. X-)
nem mindig tudom magam én sem érthetően kifejezni.
De ma nem szívta le az agyamat a főnök, így normálisabban kommunikálok. :-D