Szétment egy számomra etalon házaspár. Teljesen... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Isten őrizz,a hideg kiráz még a gondolattól is (másik férfi)
Nyilván azzal nem tudnék mit kezdeni,ha beleszeretne valakibe.
Bár olyan lusta az istenadta ,hogy ez a veszély nem fenyeget 😁
Hazudok? Nem tudom? Hazudsz te:)
Jézusom...te nem vagy normális.
Nem voltam ott? Hol? Ismerem a családot. Na mindegyis. Nem foglalkozom veled, kérlek te se tedd. Buta és rosszindulatú vagy. Ez nagyon rossz párositás. És nem kell nekem hinned. Sőt válaszolnod sem. Ha nem hiszed hát nem hiszed. Nem oszt, nem szoroz. Nincs jelentősége. Féltékeny és irigy vagy azokra akik mégis együtt maradnak és boldogan élnek. Vajon miért? A kérdés költői...
Egxetértek.
Nincs olyan, hogy mindig csupa öróm és boldogság. Sajnos az élet tele van buktatóval, amit együtt kell megvívni, de erősebben jöhetünk ki belőle. Úgy érzem, korosodva nehezebben alkalmazkodunk mások rigolyáihoz. Mivel mi fiatalon kerültünk össze, csiszolódtunk egymáshoz. Nincs az aranyfa.kú, akivel ezt újra végigcsinálnám :)
Nálunk nem megcsalás, hanem rossz anyagi döntések sorozata , idegesség és a másik hibáztatása volt.
Megbeszéltük.Költöztünk és összezártunk ,támogattuk egymást.
A házasságunk sokkal jobb lett.
De ehhez két érett , felnőtt ember kellett.
Ami menthető azt menteni kell!
Van akinek attól lett jobb a házassága, hogy történt megcsalás. Rájöttek, hogy mennyire értékelni kell azt ami van. Anyagi szempontok, gyerekek, vérségi kötelék, a múlt, az addig elért beletett munka, stb.
Persze ehhez kell, hogy legyen józan ész és szeretet, tisztelet, megbecsülés a másik iránt, a család iránt.
Igen, ismertem őket. Ne is legyen több kérdésed. Eddig sem volt kérdésed csak fröcsögsz és rosszindulatúak a megjegyzéseid.
Miért fáj az neked ha valaki nem válik el és tovább élnek együtt? A férj szerette annyira a feleségét, hogy nem boritott. Ilyen van, ha hiszed ha nem. Azt gondolsz mögé amit akarsz vagy amit tapasztaltál. Lehet nálatok máshogy volt, olyan is van. Minden van. Nincs két egyforma ember és egyforma házasság. Csak mondom, hogy tudd.
Nálunk jövő nyáron rubin.
Jókora humorérzék kell néha elviselni.
Pl mondom, hogy képzeld, ismerősünk rosszul lett X utcában, kint volt a mentő.
Mire ő: mit kerestél X utcában? 😂
Ismerősöknél történt meg. Férj, feleség, 2 gyerek, már nagyok voltak. A nő szerelmes lett, félrelépett, válni akart. A férj leült vele szembe megfogta a kezét és azt mondta: "majd elmúlik".
Elmúlt. Nem váltak el. A férj kivárt. Még 20+ évet éltek együtt a férj haláláig. Az asszony azóta egyedül van. Nem ment férjhez. Unokái vannak, éli az életét.
A boldog házasság nem egy adott állapot, nem fix helyzet, hanem inkább egy folyamat, amiben két ember újra és újra egymás mellett dönt. És néha, még ha minden adott is, hogy működjön valami közbeszólhat: változunk, fáradunk, más irányba sodródunk.
Nincs okod elbizonytalanodnod, ez csak a való élet.🙂
Éppen tegnap akartam megölni az etalonomat. A mocsok nem szólt, hogy még rajtam vannak a szem alatti maszkok. Csodás sötétkék, kb. mintha egy farsangi szemüveg alsó fele lenne. A futár majdnem frászt kapott, amikor ajtót nyitottam, ez a disznó meg csak röhögött.
Csomaggal a kezemen kergettem a nappaliban, Ördögfi a lépcsőn csóválta a fejét vigyorogva. Már soha többé nem mondhatja, hogy nem kergették az asztal körül. 😂😂😂
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom, teljesen kivagyok!
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Nem kell hogy a szemetesben landoljon, főzz ki valami teljesen mást!
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Van teljesen kietlen, vadregényes hely az országban?