Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szétment egy számomra etalon házaspár. Teljesen... fórum

Szétment egy számomra etalon házaspár. Teljesen... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
53. levarosbukta (válaszként erre: 50. - Birebora)
ápr. 16. 15:39
Ne nevettess már! Mire kellene irigynek lennem? A félrekufircoló asszonykára, vagy a bolond urára? Az hogy mégis együtt maradtak az nem szerelemből történt arra mérget vehetsz! Lehet hogy ismered őket, de fogalmad sincs mi történik a négy fal között. Ugy hogy óvatosan az ilyen kijelentésekkel mert történnek érdekes dolgok két ember kapcsolatában. Aztán jön az óóó én nem is gondoltam volna.
52. tien (válaszként erre: 49. - Globus)
ápr. 10. 19:45

Isten őrizz,a hideg kiráz még a gondolattól is (másik férfi)

Nyilván azzal nem tudnék mit kezdeni,ha beleszeretne valakibe.

Bár olyan lusta az istenadta ,hogy ez a veszély nem fenyeget 😁

51. Channa* (válaszként erre: 37. - Globus)
ápr. 10. 19:37
😂
50. birebora (válaszként erre: 48. - Levarosbukta)
ápr. 10. 15:08

Hazudok? Nem tudom? Hazudsz te:)

Jézusom...te nem vagy normális.

Nem voltam ott? Hol? Ismerem a családot. Na mindegyis. Nem foglalkozom veled, kérlek te se tedd. Buta és rosszindulatú vagy. Ez nagyon rossz párositás. És nem kell nekem hinned. Sőt válaszolnod sem. Ha nem hiszed hát nem hiszed. Nem oszt, nem szoroz. Nincs jelentősége. Féltékeny és irigy vagy azokra akik mégis együtt maradnak és boldogan élnek. Vajon miért? A kérdés költői...

49. globus (válaszként erre: 47. - Tien)
ápr. 10. 14:24

Egxetértek.

Nincs olyan, hogy mindig csupa öróm és boldogság. Sajnos az élet tele van buktatóval, amit együtt kell megvívni, de erősebben jöhetünk ki belőle. Úgy érzem, korosodva nehezebben alkalmazkodunk mások rigolyáihoz. Mivel mi fiatalon kerültünk össze, csiszolódtunk egymáshoz. Nincs az aranyfa.kú, akivel ezt újra végigcsinálnám :)

48. levarosbukta (válaszként erre: 41. - Birebora)
ápr. 10. 13:42
Nem az fáj hogy nem válnak el, tőlem. De nem kell úgy tálalni a dolgokat amiket nem tudhatsz. Elég lett volna annyit irni hogy nem borított a férj, azt elhiszem A többi a mese és maszlag. Ráadásul hazudsz is, mert úgy adod elő mintha ott lettél volna.
47. tien (válaszként erre: 45. - Semleges)
ápr. 10. 09:30

Nálunk nem megcsalás, hanem rossz anyagi döntések sorozata , idegesség és a másik hibáztatása volt.

Megbeszéltük.Költöztünk és összezártunk ,támogattuk egymást.

A házasságunk sokkal jobb lett.

De ehhez két érett , felnőtt ember kellett.

Ami menthető azt menteni kell!

46. ,zumba (válaszként erre: 37. - Globus)
ápr. 10. 09:26
Rubin. Bárcsak sok-sok házaspár életében eljönne!
ápr. 10. 09:21

Van akinek attól lett jobb a házassága, hogy történt megcsalás. Rájöttek, hogy mennyire értékelni kell azt ami van. Anyagi szempontok, gyerekek, vérségi kötelék, a múlt, az addig elért beletett munka, stb.

Persze ehhez kell, hogy legyen józan ész és szeretet, tisztelet, megbecsülés a másik iránt, a család iránt.

44. lolita2112 (válaszként erre: 30. - Hottie)
ápr. 10. 07:40
tokeletesen egyetertek veled!
43. lolita2112 (válaszként erre: 24. - Hansika)
ápr. 10. 07:38
nevethetek hansikam?igen tudom igy mondjak,de......no coment
42. lolita2112 (válaszként erre: 18. - Panna.33)
ápr. 10. 07:37
bar tobb,mint 30 evig voltam hazas,de nekem a tartos boldogsag megsem jott ossze.hihetetlen oka volt,de ezt itt nem meselhetem el.
41. birebora (válaszként erre: 39. - Levarosbukta)
ápr. 10. 05:37

Igen, ismertem őket. Ne is legyen több kérdésed. Eddig sem volt kérdésed csak fröcsögsz és rosszindulatúak a megjegyzéseid.

Miért fáj az neked ha valaki nem válik el és tovább élnek együtt? A férj szerette annyira a feleségét, hogy nem boritott. Ilyen van, ha hiszed ha nem. Azt gondolsz mögé amit akarsz vagy amit tapasztaltál. Lehet nálatok máshogy volt, olyan is van. Minden van. Nincs két egyforma ember és egyforma házasság. Csak mondom, hogy tudd.

40. lolita2112 (válaszként erre: 3. - 55Judit)
ápr. 10. 00:55
napjainkban juditkam nagyon sok minden nem normalis,igazat adok neked!
39. levarosbukta (válaszként erre: 35. - Birebora)
ápr. 9. 22:01
Ott voltál? Hallottad? Láttad? Több kérdésem nincs.
38. Myra (válaszként erre: 14. - Channa*)
ápr. 9. 19:54
Csak gratulálni tudok. Én 4 évig bírtam házasságban élni. Többet sose mentem férjhez.
37. globus (válaszként erre: 22. - Channa*)
ápr. 9. 19:29

Nálunk jövő nyáron rubin.

Jókora humorérzék kell néha elviselni.

Pl mondom, hogy képzeld, ismerősünk rosszul lett X utcában, kint volt a mentő.

Mire ő: mit kerestél X utcában? 😂

36. globus (válaszként erre: 34. - Levarosbukta)
ápr. 9. 19:26
Miért ne? Lehet, hogy a szerető sem volt független, húzta az időt. Köztudott, hogy gyávábbak a borításhoz.
35. birebora (válaszként erre: 34. - Levarosbukta)
ápr. 9. 19:20
A történet nem mese. Ismerem őket. Ne kérdőjelezd meg amit irok. A többi az ő dolguk. Szerintem a történet nem egyedi. Nem mindenki válik el aki félrelép. Sokaknál valóban elmúlik az oldalról jött szerelem és nem boritanak. Nem hallottál, nem láttál még ilyet? Ezer oka lehet amiért együtt maradnak. Lehet, hogy nem volt ugyanolyan mint előtte. Lehet, hogy jobb lett? Rájöttek, hogy mégis többet ér a nyugalom, a béke, a család.
34. levarosbukta (válaszként erre: 32. - Birebora)
ápr. 9. 19:11
Szép mese! Közben meg lemondott a boldogságról mert a férje szépen belenézett a két szemébe ahha, mert hogy többé már nem volt ugyanaz mint előtte az biztos.
33. hottie (válaszként erre: 31. - Birebora)
ápr. 9. 17:33
Köszönöm.😌
ápr. 9. 17:33

Ismerősöknél történt meg. Férj, feleség, 2 gyerek, már nagyok voltak. A nő szerelmes lett, félrelépett, válni akart. A férj leült vele szembe megfogta a kezét és azt mondta: "majd elmúlik".

Elmúlt. Nem váltak el. A férj kivárt. Még 20+ évet éltek együtt a férj haláláig. Az asszony azóta egyedül van. Nem ment férjhez. Unokái vannak, éli az életét.

31. birebora (válaszként erre: 30. - Hottie)
ápr. 9. 17:28
Nagyon jól megfogalmaztad.
30. hottie
ápr. 9. 17:18

A boldog házasság nem egy adott állapot, nem fix helyzet, hanem inkább egy folyamat, amiben két ember újra és újra egymás mellett dönt. És néha, még ha minden adott is, hogy működjön valami közbeszólhat: változunk, fáradunk, más irányba sodródunk.

Nincs okod elbizonytalanodnod, ez csak a való élet.🙂

ápr. 9. 16:33
Persze, hogy létezik.
28. tien (válaszként erre: 26. - Michelle.r)
ápr. 9. 15:52
🤣
27. 55Judit (válaszként erre: 25. - ,zumba)
ápr. 9. 15:33
Ez így igaz. Szembe szomszédékat 19 éve csodálattal nézem mióta itt lakok.
26. michelle.r (válaszként erre: 9. - Tien)
ápr. 9. 15:29

Éppen tegnap akartam megölni az etalonomat. A mocsok nem szólt, hogy még rajtam vannak a szem alatti maszkok. Csodás sötétkék, kb. mintha egy farsangi szemüveg alsó fele lenne. A futár majdnem frászt kapott, amikor ajtót nyitottam, ez a disznó meg csak röhögött.

Csomaggal a kezemen kergettem a nappaliban, Ördögfi a lépcsőn csóválta a fejét vigyorogva. Már soha többé nem mondhatja, hogy nem kergették az asztal körül. 😂😂😂

25. ,zumba
ápr. 9. 14:57
Én azt gondolom, látszik az egy házaspár tagjain, hogyan élnek. A boldogság, a nyugalom, a stabilitás kiül az arcra.
24. Hansika (válaszként erre: 16. - Srcrss)
ápr. 9. 13:09
persze, mert a ferfiak a teremtes koronäi...
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook