Szervízbe adott robotgépemet nem találják mit tegyek? (tudásbázis)
Kaptam karácsonyra egy Ultimate Choppers-t vagy hogy is hívják!:) Leégett benne a motor az első bekapcsoláskor! Visszavittük a boltba,több hét hitegetés után vissza akartak adni egy működő,de kopott,agyonhasznált gépet,hogy az az enyém! Tele volt a bolt vásárlókkal,mi pedig olyan igazi romás cirkuszt csináltunk a párommal! Volt ott fenyegetés fogyasztóvédelemmel,újságírókkal,kiabálás,asztalcsapkodás,ajtócsapkodás,hiszti minden4 Kaptam egy vadiúj gépet,ami azóta is tökéletesen működik!:)
Nem akarták,hogy elriasszuk a többi vevőt és azok előtt is bizonyítani akartak,hogy ők aztán mindent a kedves vevőért!
Cél szentesíti az eszközt!:)
Adjanak egy újat!
Meg van a papírod, ugye, akkor mire vársz. Mond meg, hogy adjanak egy újat, vagy fizessenek, annyit, amiből kijön egy robotgép.
Nem kell senkinek írni, ott a szervízben intézd el!!
nem értem,
mi az, hogy nem találják,?
ott hazaviszik a gépeket kipróbálni, vagymi?
Kérd az árát és akkor kész :)
Cím: 1088. Budapest, József krt 6.
Telefon: (06-1) 459-4800, 459-4836, 459-4999, 06-80-201-205
Telefax: (06-1) 210-4677
Ha garanciás időben adtad le, akkor jár a garancia.
Ha van időd látogass el a panaszfal.hu-ra.Itt rengeteg ilyen és ehhez hasonló problémáról olvashatsz és tanácsokat is adnak olyanok, akik ismerik a szabályokat.
Bejelenteném!!!
DE!!!
A neten kerestem hól tehetném.Millio cím és tell.szám.
Melyiken?
Valaki tud esetleg ebben segíteni?
-Nincs itt a szerelő én meg nem tudom hol van
-Nem találom...
-Nincs kész
...stb!!!!
garanciás időben adtam le de azóta az is lejárt.
Ja!És harmadszor van nálluk...:(
remélhetőleg megvan az átvételi elismervényed, amivel leadtak a robotgéped.
ha nem találja a szerviz, akkor kénytelenek neked egy csereigazolást adni, amivel egy új robotgépet kapsz.
esetleg megtérítik a készüléked árát (bár ez azért vitathatóbb, hogy ugye milyen árat adjanak, szerintem tisztább dolog, ha kérsz egy ugyanolyan új gépet)
Júl.21-én adtam le.
Többször voltam bent de mindíg csak a kifogások :(
Papírom van rólla,hogy nálluk van.
Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Új kerékpár vásárlása esetén valóban az én költségem az első szervizben történő beállítások költsége?
- Ha nincs meg a blokkolt SIM kártya feloldó (PUK) kódja, T-mobile vevőszolgálaton / szervizben tudnak rajta segíteni?
- Már kétszer ugyanazért a hiba miatt kellett szervizbe adnom a készüléket, mégsem cserélik ki! Mit lehet tenni?
- Delimano konyhai robotgépet használ valaki?
- Ismeri valaki a SilverCrest konyhai robotgépet? Érdemes beruházni rá?
- Három hónapja nyertem a neten 10ezer Ft-os utalványt, amit a mai napig nem kaptam meg, állítólag nem találják a csomagom, mit tegyek?