Szerintetek zavar egy férfit, ha a párja a rendőrségen van tucatnyi férfi között, tőle távol? (beszélgetés)
Nagyon helyes. Akkor a párodnak tudnia kell, hogy mivel jár mindez, és elfogadja... ha igazán szeret, akkor el kell fogadnia (már csak a bizalom miatt is).
Én azt kívánom, hogy maradjon is meg ez, hogy ennyire szereted a munkád, hogy teljes mértékben megvan az elhivatottságod.
A párod pedig büszke lehet, arra hogy egy ennyire határozott, elkötelezett, jó kiállású nő őt választotta. ;)
közvéleményt kutat:)
igazából szerintem kiváncsi, hogy elvárható-e egy férfitól, hogy zokszó nélkül támogassa a választottja szíve-vágyát.
"Nekem a rendőrség mindentől fontosabb. Nem adom fel senkiért soha. Ha ezt valaki nem érti meg, nem hozzám való. "
akkor minek is a fórum?
Ennyit takar:
- bekötötted magad?
- lámpa van?
- tábla
- ne oda tedd, ide
- ne dobáld szét, szedd össze
- ne gyűrd oda
És még sorolhatnám... :D
Ezt hogy érted:jó őrmesteres jellemem.
Én sok rendőrt ismerek, de még ezt nem hallottam!
Nem fogok kiégni, mert azzal foglalkozhatok, amit imádok. Az egyetlen dolog, ami érdekel.
A családom szokta mondani, engem az Isten is rendőrnek szánt. Nem is tudnának másként elképzelni, mert megvan a jó őrmesteres jellemem. :D
én katonai koliban voltam 2 évig :) tele srácokkal :)
sztem felesleges idegeskedni, féltékenykedni... a csaj, ha nem akar, nem lép félre :) ha elcsábul és megteszi,akkor annak valószínű oka van :)
Ha fellángolás, akkor roppant hamar kiég...
Persze, hogy a család a legfontosabb. De ha menni kell, akkor menni kell.
Lehet, hogy most fellángolás miatt ezt gondolod!
De majd ha lesznek gyerekeid megváltozik!
Mert ők lesznek a legfontosabbak!
Tapasztalatból mondom!
Nyilván, hiszen kevés ember értené, meg hogy az ember fogja magát karácsonykor és rohan , ha kell. Nem a család az első, hanem a hivatás, mert így határoztam.
Nem sokan viselik el, sokaktól hallottam már.
További ajánlott fórumok:
- Húsvéti ünnepek alatt el tudok menni a rendőrségre feljelentést tenni személyesen?
- Segítsetek légyszi! Rendőrségi ügyben!!!
- Gyámhivatali határozat végrehajtása rendőrségi segítséggel! Hogyan zajlik?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?
- Kérhetek azonnali traffipax kihelyezést a rendőrségtől?
- Ebben az esetben lehet a rendőrséget hívni?