Szerintetek van olyan normális hely, ahol ismerkedni lehetne? (beszélgetés)
Ha szoktál olvasni,akkor könyvtárban,ha szeretsz kirándulni,akkor a kirándulóhelyeken,ha pancsolni szeretsz,akkor a fürdőkben.
Ott ismerkedj,ahol oylan emberek vannak,akik azt szeretik csinálni,amit te is.Ez kiindulásnak jó.
ha dumálni szeretsz,és tudsz is,akkor meg a net:)IS.
Én meg azt hallottam, hogy eleinte olyan célpontot kell választani, ahol nincs ez a szikra. Mert a fiúknál is ugyan így működik, viszont nálunk épp hogy negatívum, ha zavarban vagyunk.
Én nem nagyon hiszek ebben, de elgondolkodtató, hogy hogy is van ez tulajdonképpen.
"és legyek baromira zavarban, amikor megszólít."
A fene. Már úgy felcsillant a szemem. Úgy olvastam először hogy "legyen zavarban".
Zsánerem, ez érdekes, mert az életemben egyetlenegy férfi volt, aki fekete hajú és szemű volt, a többi mind világos. Ha a külsőt tekintjük, inkább a világos hajúak, de ezt is megcáfolta a fekete, aki nálam 16 évvel volt idősebb.
Paraméterek nincsenek :) lássam benne a férfit, és legyek baromira zavarban, amikor megszólít. Ez kezdetnek a legjobb.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne színészekkel ismerkedni?
- Tud valaki Bp-en olyan tiszta, szmogmentes helyet, ahol bodzát lehetne szedni és BKV-val viszonylag jól megközelíthető?
- A jelenlegi helyzetben, hogy lehet ismerkedni?
- Állványos babahintát keresek, de amiket találtam azok nagyon drágák.Tudtok valami helyet ahol reális áron hozzá lehetne jutni?
- Milyen társkereső oldalak/portálok vannak ahol komoly emberekkel is lehet ismerkedni?
- Tudtok olyan helyet Budapesten, lehetőleg 14. ker-ben, ahol szinglik ismerkednek?