Kiváncs voltam a véleményetekre,mert én nem kérdeztem senkit hogy lehet e!Csak mentem kb havonta 1-2-szer és mielőtt beindítottam volna szolit,mindig szóltam Dorka-babának hogy fordúljon arccal a gerincem felé és ne nézze a vakító fényt(de közben azon tanakodtam hogy biztos nem ártok e neki),végűl mindig meggyőztem magam hogy ez a 9-12 perc amiket bent tőltök a légkondis szoliba még mindig jobb mintha a strandon vagy a tóparton dögledezzek a 38-40 fokba,mert szerintem attól lehet csak igazán felhevűlni(meg a gyógyvizes fürdőtől meg a szaunától-de ilyen helyekre ne is jártam).
Dorka most 2 hónapos elmúlt és nem lett csoki barna (tesóm fárasztott mindig azzal hogy a hasamba már tuti levan barnúlva :0)Sőt mi több lehet hogy a szolizástól volt gyönyörő a bőre már akkor mikor megszületett,és eddig még(lekopogom)nem volt kiütéses!!!
Másrészről én is tapasztalom hogy (mint Milcsimother) mintha kicsivel több tejem lenne szolizás után kb 8-10 órával(sajnos amúgy nincs sok tejem :-(( )
Én mindkét terhességem alatt jártam,de ritkábban (2 hetente)és fele annyi időre(nálunk 6 perc).Sőt ha vittem törölközőt betakartam a pocakom.Mindkét gyerkőc egészséges.A védőnő szerint azért nem javasolt,mert felmelegíti a magzatvizet....Hát nem tudom...
Nekem is a doki hívta fel rá a figyelmemet, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, hogy ne menjek szolizni. Bár ez már régen volt(10 éve).Nem tudom, most már engem is érdekel.