Szerintetek tényleg fel lehet ragasztani a műkörmöt pillanatragasztóval? Mi lesz a saját körmömmel? Tönkreteszi? (tudásbázis kérdés)
Azt hittem ez vicc.
És nem!
Úristen.
ja és mégegyszer mondom hogy a tip ragasztót vegyetek az jó. Amit ilyen műkörmökhöz adnak az vicc és a másik hogy a tip ragasztó az ecsetes és nagyon szépen fel lehet vele vinni a körömre meg egy kicsit a "műkörömre" vagy tipre. utánna nyomásra szárad de van olyan is amelyiket nem kell nyomni csak pár pill. és már kész is.
Persze előtte ha ilyen kész műkörömről beszélünk akkor meg kell reszelni hogy biztos illeszkedjen.
Na ne már. Csajok ez borzasztó.
Én műkörmös vagyok és abszolút nem ajánlom a pillanatragasztót.
csakis speciális tip ragasztót ajánlok mivel azzal nagyon profin lehet dolgozni és igen igaza van az előttem szólónak hogy a maradék levegőt is ki kell alóla szorítani különben a víz miatt begombásodik.
A tip ragasztó pedig nem drága és mostanában már minden városban be lehet szerezni.
Amúgy egyértelműen megvékonyítja a körmöt , a másik pedig hogy a tip ragasztáshoz mindíg egy kicsit fel kell bolyhozni a sajátkörmöt előtte.
haloványan nem vastagon !!! megreszelem egy kicsit hogy jobban tapadjon a ragasztó és a zsíros réteget levigye a köröm felszínéről.
Pontosan azért, amit le is írtam, a műkörömragasztó semmit sem ér! Legalábbis nekem nem vált be!
Valakinek esetleg kibírta egy hétig a műkörme műkörömragasztóval?
igazából a 100Ft-os boltokban, drogériákban kapható műkörmök, amit a teljes köröm felületér kell felragasztani, egyszeri alkalomra vannak kitalálva! nem egészséges, ha a teljes körmöt befedi a műanyag! így nem csoda, hogy - ragasztótól függetlenül - ezek a műanyagok önmagukban nem maradnak fent sokáig.
Én azért akor sem próbálkoznék pillanatragasztóval. Nem is értem hogy merül fel a kérdés, hiszen kb ugyanolyan olcsón lehet már venni körömragasztót mint pillanatragasztót.
Mit gondoltok, a sima köröm ragasztó, amit a boltokban kaphattok mit tartalmaz? Ugyanazt az összetételt szinte, mint a pillanatragasztó!
Már jó ideje magamnak ragasztom a körmeimet, és bizony ilyen körömragasztót használok. Még soha semmi baja nem lett sem a körmeimnek, sem az egészségemnek.
Biztos, hogy nem tesz jót neki, ha bármilyen ragasztóval ragasztják.
viszont 1 biztos, ha levegősen van felrakva, és víz megy alá, vagy ha nem raksz alá gombaölőt, akkor pikk-pakk begombásodhat a körmöd.
Én már jártam így, többször is, és műkörmös csinálta.:(
Tiszta zöld volt a körmöm. Hát, majd idegbajt kaptam.
További ajánlott fórumok:
- Barátom telhetetlen és már tönkretesz ezzel!
- Hozzuk vissza a kisegítő iskolákat? Pár gyerek teljesen tönkreteszi a fiam osztályát:(
- A szomszédom tönkreteszi az életemet!
- Az unokaöcsém belázasodott egyik pillanatról a másikra:( mit csináljak vele? még csak 5 éves...
- Ha egy férfi azt mondja egy nőnek, hogy egyik pillanatról a másikra elhagyná őt, akkor az melyik pillanat lehet?
- A féltékenység tönkreteszi az életem!