Szerintetek sokat jelent a csókolózás egy kapcsolatban? (beszélgetős fórum)
Rengeteget!
A házasság, gyerekek, hitel, stb. viszont semmit!
Ez sajnos igaz :((((
En annyira nem vettem eszre, vagy nem akartam eszrevenni,azt gondoltam,neki nem ez fontos,aztan szepen lassan leesett,annyira atvertnek ereztem magam utana sokiag.
Csak őszinte voltam:)
Ne habozz, éld az életed, csókolózz nagyokat, és minden jó lesz, meglátod:)
És milyen szép vagy!
... most láttam csak:)
Már látom, hogy túlbonyolítod teljesen!
Merülj el önfeledten a csókjában, és ne analizáld magatokat!:)
Légy boldog!:)
Tudom, sajnos a csalódás benne van a pakliban. De aki nem játszik nem is nyer.
Ha meg csalódsz még erősebb leszel, és jobban körvonalazódik benned, hogy milyen társra is vágysz. De hát csak össze jön tán! :-D Rajtad ne múljon.
Köszönöm a te tanácsodat is:) Semmiképpen sem szeretném lerohanni őt, vagy meggondolatlanul cselekedni...Az idő úgy is eldönti miképpen lesz később... De jól esett kiírni magamból...
egyébként meg, ha csak a sexre utazik, hamar ki fog ütközni nem? Remélem az idő mindenre választ ad... Sok mindenen átmentem az elmúlt években, és mikor megismertem őt nem olyan régen, belém nyilalt, hogy talán, nem csak a filmek maradnak nekem, vagy annak bámulása, hogy az ismerőseim mennyire boldogok párban...Hanem rám is rámtalált most valaki... De nemtudom olyan szkeptikus vagyok.. És igazából a csók csak egy kifejezése ennek, hogy ez felszínre tört.. Nehéz kiigazodni azon, mi lesz ebből... de talán ennyi idő elteltével nem is lehet... Sürgetni meg végképp nem... Csak nagyon félek, hogy megint csalódni fogok...
Vagy a bátyámat.
Vele keverbek mindig össze. :-)
Nem tudom, hogy ez segít e valamit, de azért én még nem írnám le. Lehet, hogy csak nem mer érzelmileg elmerülni benned.
Ehhez viszont idő kell. Neked kell érezned, hogy ezt mennyire tudod tolerálni.
Remélem minden rendben lesz.
Az a legfontosabb, hogy kiírhattad magadból!:)
Ne szégyellj semmit!!
Ha pedig vannak bizsergető egymáshoz érések, akkor nem kudarcba fulladt dolog ... ;)
Lehet, hogy túlgörcsölöd, és azért nem tudtad elengedni magad?
Nem akarlak elkeseríteni, de az a tapasztalatom, hogy amitől azt várjuk, hogy majdcsak jobb lesz, azt már megette a fene ... :/
A csók az érzelmeket fejezi ki, engem "csak úgy" ha megcsókolna valaki, biztos egy meztelencsigát éreznék képzeletben a számon:D
De ha egy kapcsolatban a lábad is beleremeg abba a csókba, na, azt érdemes folytatni ... :)
További ajánlott fórumok:
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- A csókolózás semmit sem jelent?
- Szerinted van jelentősége a későbbiekben annak, ahogyan indul egy kapcsolat?
- Testbeszéddel kapcsolatban: jelent valamit, hogy a férfi, miközben beszélgetünk, ide-oda mászkál?
- Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?
- Egy emberből (akivel szoros a kapcsolatunk) rövid időn belül szorongást, ingerültséget váltok ki. Mit jelenthet?