Szerintetek normális, hogy a 13 éves lányom labdamedencét szeretne névnapjára? (beszélgetős fórum)
Gondoltam, hogy ott van! 😀
Sajnos én max egyedül tudnék menni. Úgyhogy lehet kimarad!
Nekem kicsit fura, de mit számít ez? Annyira nem egyformák, és ezt nem is bánom. Az én lányom is kilógott a sorból: ő nem sminkelt-divatozott 3. osztályban, nem pasizott felsőben, de ennek nagyon örültem. Ebből azt éreztem, hogy nem a külsőségekre hagyatkozik, hanem reális értékrendje alakult ki. (Idővel ez több helyről megerősítést nyert.)
Valószínűleg nem vennék neki labdamedencét, de biztos elvinném olyan helyre, ahol kiélvezheti. :) Boldog névnapot neki!
Íme, felnőttek is élvezik:
Semmi különös nincs abban, ha egy 13 évesnek tetszik.
Szerintem lenne először keresni egy helyet, ahol ki lehet próbálni többször is. Lehet, hogy ennyivel megelégszik a lányod (mert otthonra venni nem biztos, hogy érdemes, sok helyet foglal, és ki tudja, meddig tart ki a lelkesedés).
Tévedés. Miért gondolod, hogy labdamedence csak 2 éves korig van? Dehogyis! Élvezik azt jóval idősebb gyerekek is.
Én már tavaly is azon gondolkodtam, hogy a trambulinba kellene sok-sok színes labda. Csak valahogy elmaradt. A trambulin szerintem önmagában is jó móka. Bár sok ellenzője is van, én csak hasznát látom. Ésszel kell használni, ennyi.
Na, most ennek hatására, hogy írtad a labdamedencét, újra fellelkesültem. Szerintem idén tavasszal, amint az idő engedi, újra felállítjuk a trambulint, és akkor veszek bele medencelabdákat.
Az árakat már nézegettem tavaly is. Nagyon változó. Őrült nagy árkülönbségek vannak, csak azt nem tudom, hogy az ár tényleg tükrözi-e a minőséget. Nyilván puha labdákat szeretnék, majd alaposan körbejárom a témát.
Belső térbe én nem tennék labdamedencét most már. Kis korban, ha elég nagy a gyerekszoba, akkor talán. De így utólag ezen már nem agyalok.
A többiek javasolták már, hogy esetleg menjetek olyan játszóházba, ahol ki tudja próbálni. Ez jó ötletnek tűnik.
Ha épp látta pl.
az Agymenők labdamedencés részét,,akkor annyira nem csodálom.
Jó móka,,persze ha baromi nagy.
Bár névnapra,,mi csak apróságot szoktunk.
Kicsit fura,nem kell mindent megvenni.
További ajánlott fórumok:
- Tanácsot szeretnék kérni! 6 éves lányom retteg oviba járni.El vagyok keseredve:(
- 3 éves lányom folyton az apjával szeretne aludni, és ő nem tud nemet mondani. Mit tegyek?
- Anyósom nem hagyja, hogy úgy neveljem a lányom, ahogy szeretném. Mindent megenged neki amit én nem. Mit tegyek?
- 18 éves lányom élettársi kapcsolatban él, iskolában sok hiányzása van, azt szeretném tudni jár-e neki ellátás?
- A 13 éves lányom modellkedni szeretne
- Barátnőmnek szeretnék névnapjára valami kedves, nem a megszokott, elcsépelt köszöntőt írni. Tudnátok segíteni?