Szerintetek nagyon szegény országokban is vannak válogatós gyerekek? (beszélgetés)
Magát a kérdést, hiszen egyértelmű a válasz,mint írtam az éhség nagy úr. Aki éhes az mindent megeszik, még a szemétből is kiszedi.
Olvass bele Piers Paul Read Életben maradtak című könyvébe, mely egy megtörténz esetet ír le , az Andokban lezuhant gép túlélőiről, akik a hullákat is megették, mert az éleszösztön felülmúlta az undorukat. Bocs, nekem evidens volt a válasz, tehát nem is fordult meg az agyamban ezen gondolkodni,ha adott két választás már válogatni fog, mert azt eszi meg amit jobban szeret. És van aki szinte mindent, de ott már gond van az étkezési szokásokkal valami betegség miatt fal.
Ezen mit nem lehet érteni???????!!!!!!!?
Van egy válogatós gyerekem. Felmerült bennem, hogy nagyon szegény környezetben (itt természetesen nem egy gazdag család gyerekére gondolok egy szegény országban)ahol alig van mit enni ott is válogatnak-e a gyerekek. Ez genetika, van olyan aki válogat van olyan gyerek aki mindent megeszik még a nyers hagymát is. Ebben semmi szőkenőcis indíttatás nincsen. Azt sem firtatom, hogy ugyanolyan ember- az, aki szegényebb helyen él. Ilyet nem is írtam. ne élezd ki!
További ajánlott fórumok:
- Milyen országokba, városokba jutottál el utazásaid során?
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- Tudtok olyan jó és hasznos dolgokat, amit más országokban bevezettek és nálunk is jó lenne?
- Mit lehet tenni, ha 2,5 éves gyermekem nagyon válogatós?
- Szerintetek túl válogatós vagyok azért nincs párom?
- Hova érdemes vinni nem hordott ruhákat és játékokat, hogy Karácsonyra szegény gyerekek megkaphassák azokat?