Szerintetek milyenek a Szűz jegyű nők? (Nem párkapcsolat céljából kérdezem) (beszélgetés)
Az én horoszkópom is szűz és még rajtam kívül van 3 családtagom is akinek szinten szűz a horoszkópja.
Ilyen vagyok én:
-szeretem a rendet a tisztaságot, de nem viszem túlzásba
-Kedves vagyok az emberekkel
-Segítőkész ,önzetlenül segítek másoknak
-Hűséges vagyok parkapcsolat révén, és akit szeretek mellette maradok és hűséges vagyok hozzá
-Szeretem a pontosságot
-Romantikus vagyok
-Megbocsátok
-Néha akaratos, de pozitív értelemben
-Amikor igazam van azért harcolok
-Kevés baratom van, de nekem a minőség fontos nem a mennyiség.
Akiket én ismerek ( köztük családtagokat is)
mind számító törtető. Addig teszik a szépet amíg hasznuk van.
Imádják a pénzt, de képtelenek beosztani. A szeretetüket is inkább ajándékban mérik.
Öntörvényűek
Rídegek és számítók
Tisztaságmánisok - kettőt leszámítva
Nem épp a hűség mintapéldányaik.
Precíz
Munkamániás
Az aszcendens is számít…
Nekem is Szűz a napjegyem,de egyáltalán bem vagyok rendmániás.Rendben van a lakás,nincs kupi,de nem arra élvezek,hogy fésülgetem a szőnyeg rojtjait.(Pedig tudom,vannak nők,akiknek kifejezetten örömet okoz a takarítás)
Üzleti érzékem nincs:a pénzt elkölteni sokkal jobban tudom,mint megkeresni,és hidegrázásom van attól,ha anyagiakkal kell foglalkoznom,hiába végeztem közgazdasági egyetemet.Kifejezetten jó vagyok az érzelmeim kimutatásában,nem is tudom őket elrejteni,nagyon intenzíven élek meg örömet,bánatot-szóval rideg nem vagyok.
Viszont introvertált vagyok,nem én vagyok a társaság középpontja.
Ami viszont tipikus a Szűzre,és rám is,az a hipochondria.
Olyanok, mint az összes többi, más jegyben születettek.
Tényleg az ilyenek alapján akarsz megismerni egy embert?
Ugyan szeretem a rendet, de nálam a rend addig tart amíg megcsinálom :)
Középpontban nem szeretek lenni, nem is nagyon szoktam.
Kínos tisztaság mániám sincs.
Kb az 1. és 4. mondat jellemző rám.
Hisztis
Naív
Intelligens
Makacs
Analitikus
Logikus
Rideg
Számító
Rendet tart
Zavaros
Kitartó
Szorgalmas
Kötelességtudó
Jó problémamegoldó
Lassú
Baromság.
Én Szűz jegyű nő vagyok. Az itt felsorolt jellemzők kb. 30%-a igaz rám. A további 70%-nak meg pont az ellenkezője.
Általános jellemzők
Éles logikájú, gyors felfogóképességű és kitartó. Emlékezőtehetsége rendkívüli, figyelme mindenre kiterjedő, kínosan rendszerető, nemcsak maga körül, hanem a lelkében is rendet tart. Szellemes, ezért ő a társaság fénypontja. Kiváló az üzleti érzéke, szigorú mind önmagával, mind másokkal szemben. Kínosan ügyel a tisztaságra, átvitt értelemben is. Rideg célszerűsége ellenére a család a mindene.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?