Szerintetek miért vagyok alul begyulladva? (beszélgetés)
Persze, hogy el lehet kapni...
Csak az nem mindegy, hogy közben min ülsz....-DD
Menj el nőgyógyászhoz, ő majd megmondja mi a baj, itt mi nem tudunk ezen segíteni.
Lehet a Bartholin-mirigyek vannak begyulladva.
Pont ezt akartam kérdezni....
De közben meg STD szűrés, szóval nem értem.
Ez kb olyan kérdés mint, hogy a csóktól lehetek-e terhes.....
Sziasztok!
Egy pár napja egy érintésre fájdalmas csomót éreztem a jobb szeméremajkam belsején.
Aztán a fájdalom nőtt, és mostmár a bal oldalon is érzem, szóval most két hosszanti csomót érzek, ami fáj. Ha fekszem vagy sétálok, akkor nem igazán érzem, csak ha leülök vagy ha egy helyben állok.
Két hete csókolóztam egy fiúval, több nem történt, lehetséges mégis, hogy tőle elkaptam valamit, például herpeszt?
Ha valamit elkaptam, akkor valószínűleg tőle, mert előtte mentem el STD szűrésre, és HIV, szifilisz, herpesz (HSV1,2) negatív lett. Egyenlőre nem látok hólyagokat sehol. A másik amire gyanakszom, az Bartholin ciszta.
Egyéb infók:
Nagyjából a tünet megjelenése előtt egy héttel borotváltam, és antibiotikumot szedtem akkor már negyedik napja műtét miatt, nem tudom van-e esetleg köze hozzá.
Valamint nagyjából fél éve elég gyenge az immunrendszerem, minden hónapban elkapok valami nyavalyát, eredetileg ezért mentem szűrésre.
Minél előbb elmegyek orvoshoz, de addig is gondoltam megkérdezlek titeket, hogy volt-e veletek hasonló?
Válaszotokat köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Fizetési statisztika - kamu vagy én vagyok nagyon alulfizetve?
- Hetek óta begyulladt lábujjal mit csináljak? Segítsetek!
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Fizikailag létezhet az, amit a baba megiszik, rögtön átfolyik rajta és alul kijön? Szerintem nem, de ha nem akkor vér és ideges vagyok!
- Pajzsmirigy alulműködésem van és kövér vagyok. Egyáltalán...
- Szemölcs után, amit lefagyasztottak nagyon begyulladt a helye, vörös, csúnya, sőt még egy kicsit gennyes is. Mit csináljak vele szerintetek?