Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szerintetek miért vagyok alul begyulladva? fórum

Szerintetek miért vagyok alul begyulladva? (beszélgetés)

júl. 17. 15:05
Augusztus elejére van időpontom, de ha rosszabbodik a helyzet, akkor beszaladok. Még este majd beülök meleg vízbe meg esetleg jegelem, jobb ötletem nincs, nem próbálkoznék házipraktikákkal, még tovább rontanék a helyzeten..
10. Luijza
júl. 17. 14:53
Még az is lehet, hogy benőtt szőrtüsző okozza a gondot.
9. Hansika (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 14:31

Persze, hogy el lehet kapni...

Csak az nem mindegy, hogy közben min ülsz....-DD

júl. 17. 09:52
Hát igen, az ilyen webbeteg meg házipatika nem a leghivatalosabb…
7. 94a06e9696 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 09:45
Kiváncsi lennék arra a szaklapra, ahol ezt olvastad...
júl. 17. 08:32
Sok helyen olvastam, hogy lehetséges csók útján is ilyet elkapni, ezért gondolkodtam el rajta. Persze, nemsokára megyek dokihoz.
5. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 08:10

Menj el nőgyógyászhoz, ő majd megmondja mi a baj, itt mi nem tudunk ezen segíteni.

Lehet a Bartholin-mirigyek vannak begyulladva.

4. Alnisa (válaszként erre: 2. - 94a06e9696)
júl. 17. 08:09

Pont ezt akartam kérdezni....

De közben meg STD szűrés, szóval nem értem.

Ez kb olyan kérdés mint, hogy a csóktól lehetek-e terhes.....

júl. 17. 08:05
Hát nem a csóktól, az biztos.
2. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 17. 00:58
Te hány éves vagy, hogy azt hiszem a csókolózástól a szeméremajkadon jön herpesz?
júl. 16. 22:26

Sziasztok!

Egy pár napja egy érintésre fájdalmas csomót éreztem a jobb szeméremajkam belsején.

Aztán a fájdalom nőtt, és mostmár a bal oldalon is érzem, szóval most két hosszanti csomót érzek, ami fáj. Ha fekszem vagy sétálok, akkor nem igazán érzem, csak ha leülök vagy ha egy helyben állok.

Két hete csókolóztam egy fiúval, több nem történt, lehetséges mégis, hogy tőle elkaptam valamit, például herpeszt?

Ha valamit elkaptam, akkor valószínűleg tőle, mert előtte mentem el STD szűrésre, és HIV, szifilisz, herpesz (HSV1,2) negatív lett. Egyenlőre nem látok hólyagokat sehol. A másik amire gyanakszom, az Bartholin ciszta.

Egyéb infók:

Nagyjából a tünet megjelenése előtt egy héttel borotváltam, és antibiotikumot szedtem akkor már negyedik napja műtét miatt, nem tudom van-e esetleg köze hozzá.

Valamint nagyjából fél éve elég gyenge az immunrendszerem, minden hónapban elkapok valami nyavalyát, eredetileg ezért mentem szűrésre.

Minél előbb elmegyek orvoshoz, de addig is gondoltam megkérdezlek titeket, hogy volt-e veletek hasonló?

Válaszotokat köszönöm!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook