Szerintetek mi vältozott?ilyen furän viselkednek a ferfiak? (beszélgetés)
én is hiszek a feltétel nélküli szeretetben mióta megszültem a gyermekem. Mert ennél jobban sosem fogod érezni,milyen az amikor a szíved a testeden kívül dobog :D többet ér mind bármennyi férfi,aki szexisten :D :)))
Én úgy gondolom,hogy aki ki be lépked egy kapcsolatból,mert az nem működik,nem tud egy normális kapcsolatot kialakítani,nem tud alkalmazkodni,nem akar felelősséget vállalni a másik iránt. Mindenki másképp látja a dolgokat,de az tény hogy hiába mondják a házasság kötés csak egy papír -mégis óckodnak tőle,mert felelősséggel jár.....
És ez így igaz,amíg nem szereted a párod,lehet baromi jó a szex,ha szeretni fogod szívedből akkor teljesen más lesz az egész. :)
Na végre valaki!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Biztos jól hallgatod te azt a zenét?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én szerintem ez a szerelem nagyon el van túlozva...én sokmindenre kezdek rájönni,amit férjem is mondott még az elején...hogy azt hiszik a fiatalok,hogy majd jön a nagy Ő és hogy mindenkinek van egy párja stb...az mekkora szerelem lesz...
A valóság az,hogy minden szerelem egy fellángolás. Mert minden kapcsolatban jönnek hullámvölgyek,lesz mikor könnyebb lesz,lesz mikor nehezebb...aztán elmúlik a rózsaszín felhő és ott állsz,hogy hoppá nem ő az IGAZI :D Aztán jó pár évet kidobsz,hogy megint keresd...pedig másról nem szól a dolog,minthogy megismerd a másikat,eldöntöd hogy ő kell,és együtt kezditek az élet útját járni jóban-rosszban, összecsiszolódtok,alkalmazkodtok. Néha lemondásokkal jár egy boldog kapcsolat. Lehet hogy pont olyan férfit fogsz ki aki mellett szinte semmit sem kell alkalmazkodni, van ilyen is.
Nagyon szeretem ezt a lángolást,van mikor előjön újból évek múltán, de ez azon a két emberen múlik hogy mennyire fontos a kapcsolatuk és hogy tűzben tartság az érzelmeket :))
Nem kell keresni,de ha jön valaki azt ismerd meg mielőtt ágyba bújsz vele,magadat óvod ettől,hogy szex és nem keres stb....ha igazán kellesz bárkinek is udvaroljon,mutassa meg milyen ember igazából,kitartó e és őszinte...számomra ezek rendkívül fontosak,ezek mutatják meg mennyit ér egy nő,és mennyire tarjta többre magát a NŐ egy fiatal,ágybabújós kiscsajnál.....
Persze a mai világban ez nem trendi...
Azaz igazság hogy azért régen is voltak olyan férfiak akikben nem volt romantika,nekünk kell tudnunk mikor ismerkedünk -kell időt hagynii,nem egyből ágyba bújni- hogy ez az a férfi akit keresünk??
szerintem...
További ajánlott fórumok:
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Állatokat nevelünk?! Az oviban hogyan viselkednek szeretett gyerekeink?
- Miben változott a párod azóta amióta elmúlt az udvarlós időszak?
- Ti mit tennétek a helyemben, ha a párotok nagymamája így viselkedne veletek?
- Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek?
- A nagy atvaltozas - Te hogyan elted meg, mi valtozott miota lefogytal?