Szerintetek mi történhetett? (beszélgetés)
:))
Bár nem szoktam tudomás venni arról, ha beteg vagyok. :S
Nem kérdeztem, eléggé lesokkolt.
Egyszer régebben hallottam egy dokitól, hogy létezik ilyen. Arra nem gondoltam, hogy velem is megtörténhet valaha is.
:(((
A rosszban az vigasztaljon, hogy ismerhette a dédéunokáit, és valószínűleg nem szenvedett! Tudom, ez sovány vígasz, de azt be kell kalkulálni az életünkbe, hogy elveszítjük idős szeretteinket. :(((
Nyugodjon békében!
Egy lábtörésnél az ember a saját maga ellátásában is korlátozva van, hát még ha két kicsi gyereke is van,akikről gondoskodni kell. Nagyikád nélkül biztos sokkal nehezebb lett volna.
Klassz nagyid lehet! :)
Mondjuk, ha belegondolok, hogy mekkora erővel áramlik ki a levegő köhögés közben, és milyen erővel préselődik a rekeszizom, így már nem is olyan meglepő.
De az biztos, hogy még sosem hallottam ilyet.
Örülök, hogy minden leleted jó! :)
Akkor nagyon gyors gyógyulást kívánok! :)
Még nem próbáltam, de tuti nagyon fog fájni. A köhögésbe, és orrfújásba is bele akarok halni.
Ez hihetetlen, hogy ilyen történik! :((
Te engem sajnálsz?
Már 6 éve volt. Te vagy aki szenved, Te vagy "szegény". :)
Persze, már tuti megmaradok! Néha szokott fájni, csavarokat megtartottam azokat érzem néha. Tényleg rossz volt, de nem fájt. Szerencsére, vagy nem? Elég magas a fájdalom küszöböm.
További ajánlott fórumok:
- Miért történhetett így?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?
- Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás?