Szerintetek mi a különbség a Leg Trainer és a Leg Magic között?A Trainer van olyan jó mint az utóbbi? (tudásbázis)
Sziasztok.Nekem van egy bontatlan csomagolású leg trainerem.9990 ft az ára,ha érdekel hívj.
06709783017
Sziasztok!
Örömmel jelentem, hogy megszűnt a derékfájásom!
1 hétig nem Magic-eztem, sportkrémmel kentem a derekam. Holnap kezdem újra... De most már ésszel. Én berogyasztott térddel csinálom, azért nem értem a fájdalmat... Elolvastam vásárlás előtt az egész fórumot, hogy tisztában legyek a dolgokkal, megvegyem-e.
Hát így alakult...
Remélem a következő próbálkozással már nem lesz gond :-)
Sziasztok!
Én a hétvégén vettem leg trainert, ami twisterrel kombinált a madaras áruházban 10 ezerért. Nagyon kis profi gép. Sajnos úgy gondolom, hogy valamit nem jól csinálok, mert nincs izomlázam. :((((
Sziasztok.
Kérlek segítsetek nekem! Már napok óta nézegetem a "LEG"-es cuccokat, de a magic számomra drága...ma voltam a madaras hipermarketben, és kipróbáltam a mastert..hát nem igazán jött be, viszont láttam a tesco-s újságban vmi olyat,hogy leg trainer+ twister, akciósan 12ezer.
Van vkinek ilyen 2in 1? Szerintetek gagyi, vagy ez is hatásos?
köszönöm előre a válaszokat.
Legfeljebb minőségi különbség lehet.
A leg-trainer esetleg gyengébb lehet. Mivel nem volt még a kezemben, csak képen láttam. Nem tudom objektíven véleményezni.
Hatásában nincs különbség.
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Mennyi a normális korkülönbség férfi és nő között, ha a férfi idősebb?
- Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség két testvér között?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?
- Szeretlek és szeretlek közötti különbség