Szerintetek mennyire nehéz ilyen cipőben járni? (beszélgetés)
Régen (tizenéve) voltak ilyen cipellőim, szandálban, cipőben, papucsban.
Nem volt benne nehéz járni, sőt még futni is tudtam, persze a papucsban nem, az ingatagabb.
Én általában laposban esek, biztos azokban bátrabban megyek.
Fogalmam sincs, és nem is lesz sosem.
Ha csak ilyen cipőt lehet majd kapni valamikor, akkor inkább csinálok magamnak valamit vagy mezitláb fogok járni:D
Ilyen rondaságot nem szabadna eladni és hordani.
Az összes ilyen árusítót bezáratnám.
Borzalmas.
Kb. azt kérdezném tôle, hogy mennyit kér egy fuvarért :(
:)))
Sajnos még magam sem tudok. :)
Nem. Azért rossz ez a talpszerkezet, mert ahhoz képest, hogy mekkora cipőben van a lábad, 6-8-10 centivel magasabban - attól függően, hogy milyen vastag a platformja, a sarka - a cipő méreténél kb. 30-40 százalékkal kisebb felületen állsz.
Érthető így?
Őszintén: komolyan van, aki elhiszi, hogy ha ilyen ronda, ormótlan vackot vesz a lábára, ami ostoba tipegésre kényszeríti a nőt, ezáltal lealacsonyítva őt, akkor vonzó lesz valaki számára?!
Kérdező, NEM leszel ebben az izében jó nő. Ez szánalmas.
Istenem, add, hogy egyszer legyen egy lányom, aki értékes, értelmes, önazonos embernek fogja érezni magát anélkül, hogy ennyire le akarna alacsonyodni!
Igazából nem nehéz, csak pokoli fárasztó lehet. Ha úgy vesszük még mindig könnyebb egy telitalpas ilyen, mint a 10 cm-es tűsarok.
De aki ilyet vesz fel, az számíthat arra, hogy minden fiú a hóna alatt fog futkosni, mert úgy megemeli a magasságot. Bokaficam, lábfájás garantált. :)
Nem igazán látszik, szerintem ez teletalpú cipő magasabb sarokkal, jobb oldalon vastagabb talppal. Idétlen sárga lábszárvédővel :D
Ha vastag a talp, akkor nem nehéz a járás. Csak szimplán veszélyes.
További ajánlott fórumok:
- Milyen cipőben vezettek?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- 14 hónapos lesz a kislányom 2 hét múlva, még nem tud járni. Esetleg akik hasonló cipőben járnak/jártak...?
- Hiperaktivitás tüneteit vettem észre a 3 éves kisfiamon, nem rég kezdett el járni oviba, de ott is nehezen kezelhető!
- Most tanul majd járni a kislányom. Mezítláb vagy cipőben?