Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban? (tudásbázis)
Nem lehet, hogy azért hallod ezt mindenkitől, mert igaz? hmm...
Tőlem lehetsz körmös, az én köreimet nem zavarod. az viszont tapasztalat, hogy két dolgot nem lehet profi szintre fejleszteni.
szerintem sem rossz kozmetikusokra, sem rossz körmösökre nincs szükség.
Amúgy anyukám 45 éve kozmetikus.. igaz, már nyugdíjas, de neki még mindig nem férne bele egy tevékenység a napi munka mellett, pedig már más dolga nincs is, mert kirepül az összes gyerek.
Ha pedig neked belefér, ott valamit nagyon nem jól csinálsz.
Hát, ha már kozmetikus vagy, és csak bővítésként csinálnád, akkor inkább azt mondom, ne csináld.
Ezt vagy teljes gőzzel csinálja az ember, vagy olyan lesz, aki egyik szakmát sem tudja rendesen csinálni.
Egy seggel nem lehet két lovat megülni.
Nem mellesleg, két szakmát anyagilag sem lehet bírni, mert nem jön be az ára. Ezért nem pedikűrözök. Mert azt már nem bírnám, pedig abba szerettem bele. De olyan anyagi ráfordítás kéne, ha profin akarnám csinálni, hogy az már nem megy.
azért ne kezd el, mert kéne még 10 vendég. Akkor fejleszd a kozmetikát olyan szintre, amivel kitűnsz a tömegből.
Úú, de szép neve van :o ♥
Áá, én kibírnám, kemény vagyok :D Nem unatkoznék az tuti, úgy látom :D Öcsém is beszél(t) álmába, és ha kérdezek, válaszol is :D
Te is sírva könyörögnéd vissza egy hét múlva :D 4 és fél éves, és Kiara :)
Ja, és kb folyamatosan dumál.. még most is, pedig már alszik. Álmában óránként elkezd dumálni.
Az aranyos lehet akkor :D Hány éves? :) A nevét szabad tudni? :)
Jaj annyira kis tündér, én is bevállalnám :) :D
Én bevállalom!Álmom egy ilyen szőke kiscsaj! Az enyém megkukacosodott :)
Amúgy :)-et mindig kell festenem neki is a körmére, és tutin tudja,hogy mi hogy működik az asztalomnál. A bőrfeltoló/kaparó használatakor rendszeresen rám szólt,h.anya fordítsd meeeeeg!!!
Hiába mondtam,h. folyton forgatom :)
Minden körömnél szólt
Hát, annyira nem gyereknyelven kommunikál :D
Irtó választékosan beszél. És full selypít és pösze is egyszerre :D
Imádja, ha csinálom a körmét. simán kiülné a három órát a stilettónak. Hisztizett, mikor azt az egyet levágtuk. :)
Tündérkirálylány.. saját bevallása szerint :D Néha megőrjít amúgy, de imádom :D
Na az más azért,ha készül rá az ember.Modellnek elmennék én is :)
De úgy,h.egy szegedi túra után épp étlen,szomjan.....fáztam is...fúúú
ja és haza mentem,utána még át kellett reszeljem a széleit...
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Hiányérzet az életedben
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Ti melyiket szeretitek jobban a Lidl-es Siti vagy a Penny-s Drinky kólát?
- Ti melyik puding fajtát szeretitek a legjobban?
- Melyik színdarabot szeretitek a legjobban, amelyet ezerszer is megnéznétek?