Szerintetek melyik a leghatékonyabb Rubint Réka DVD? Megfelelő étkezés és rendszeres használat mellett? (tudásbázis kérdés)
Én évek óta sportolok, mikor mit (10 év karate, futás, Réka, Bodyrock, 1 év konditerem), de a kajára soha nem igazán figyeltem, mert mindig is szerettem a hasam, és azért tartok a mai napig is itt, ahol vagyok: +8 kiló. A KAJA miatt. Nem véletlen, amikor azt mondják, hogy 60-70% kaja, 30-40% pedig mozgás... Persze, aki soha nem sportolt, Rékázzon nyugodtan, le fog menni pár kiló, fog is neki örülni, mint majom a f*szának, de utána meg csodálkozik, hogy nem fogy már, megunja, abbahagyja azt a maradék tornát is, és visszaszed 2x annyit.
A zöldségről: fejessaláta 135 ft egy nagy fej, jégsaláta 200 ft, öntetnek egy nagy dobozos joghurt 139 ft, kefír szintén. Akinek ez drága, akkor annak a szalámi aranyáron van ehhez képest. Ennyi.
Ha rendesen eszel, és hetente 3-4 alkalommal becsületesen tornázol,akkor bármelyik jó. :)
A 20 percesek amúgy letölthetőek, azokat ajánlom! :)
Szia!
Nekem csak egy dvd-m van tőle, a Napi 20 perc önmagadért de imádom, 4x20 perc felsőtest, comb, has, és csípő popsi blokkok. Ha rendszeresen csinálod nagyon hatékony, ha érdekel nézz be a naplómba találsz valamelyik oldalon képeket, hogy nálam mennyire hatásos.:)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Szemüveg 5-6 hét rendszeres használatra
- Mik a tapasztalatok a sószobák rendszeres használatáról?