Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek meddig érdemes időt adni az ex elfelejtésére? fórum

Szerintetek meddig érdemes időt adni az ex elfelejtésére? (beszélgetés)

1 2 3
2020. márc. 22. 22:43

Ma tudtam meg, hogy azért nem tud boldog lenni velem, mert 1 éve bántja a lelkiismeret, hogy nem otthagyta és kezdett velem, hanem eleinte két vasat tartott a tűzbe.

Ti mit szóltok az eddigi ismeretek alapján????

82. Lydian (válaszként erre: 81. - Borzoska)
2020. febr. 23. 21:09

Hogy ő ezt csinálja, ezt értjük.És ok.Most már kezdjük megismerni a körülményeket. Ez az ő élete, az ő döntései és annak következményei.

De mi van a te életeddel ? Azzal mit szándékszol kezdeni ?

Mi van a te 'önazonos' és 'szuverén' (egyetlen) Életeddel ? Mit szándékszol kezdeni vele ? Asszisztálsz egy nő agóniájához, miközben saját Életedben egy (döntést hozni nem tudó) "statiszta" vagy (?)

81. Borzoska (válaszként erre: 79. - 754b8a9996)
2020. febr. 23. 19:51

Az a baj, hogy ő sem tud parancsolni a szívének, mert még egy kicsit odahúz.

Holott a kapcsolatuk első 3 hónapjában is oltári veszekedések voltak közöttük. Jó párszor ment haza magyarba látogatóba úgy, hogy vissza sem jön a drogoshoz

És elmondása szerint felelőtlenül gyereket vállalt azzal és ezért egy életre össze vannak ragasztva.....

80. Lydian (válaszként erre: 78. - Borzoska)
2020. febr. 23. 18:12
Hát ha ezek a magadon észlelt tünetek nem elég nyilvánvalóak számodra, akkor úgy tűnik fejjel rohansz a falnak.Én is azt hittem mindent kibírok.De aztán (kisebb) pánikrohamaim lettek, a pszichiáter egyből felírt 3 féle gyógyszert.Nem jó játszani a tűzzel ...
79. 754b8a9996 (válaszként erre: 77. - Lydian)
2020. febr. 23. 13:30
A szívnek nem lehet parancsolni!
78. Borzoska (válaszként erre: 77. - Lydian)
2020. febr. 23. 12:19

Ezt a határt már réges régen meg kellett volna húznom.

Ennek pedig az az oka, hogy a lelkem már teljesen szétment, nem vagyok benne biztos, hogy akármikor is akárki is össze fogja ragasztani

Fizikai jelei: már több, mint egy hónap szinte percenként remeg a bal szemem, és elég sokszor előfordul az az eset, amikor is vezetés közben meg kell állnom, mert szinte teljes mértékben elmegy a látásom és a baleset elkerülése végett, meg kell állnom, hogy elfogadható állapotba kerüljön a szemem........

77. Lydian (válaszként erre: 73. - Borzoska)
2020. febr. 23. 12:02

"És még ennek ellenére sem történt semmi javulás köztetek?". Csak minimális javulás történt ...

Szerintem meg kellene húznod egy (belülről jövő) határt, hogy mi az a pont, amikor már (ez az ügy) szétzúzza a szívedet és veszélyezteti a lelki épségedet.Mert az ember túl könnyen hiszi azt, hogy 'mindent kibír', pedig nem !

2020. febr. 23. 08:36

Ezeket én teljesen jól tudom, azaz az agyam nagyon is tudja, viszont az elbaszott szívem, meg nem

Azért voltak a közel múltban is nagyon szép pillanataink, és nagyon nagy pofájúan hangzik, de tudom, hogy milyen is igazán belülről és azt is tudom, hogy csak a drogos köcsög befolyásolja és lelkileg zsarolja, de egyszerűen nem tudom őket lekapcsolni egymásról.

Pedig ő is tudja, hogy velem fényévekkel jobb és boldogabb élete is lehetne

2020. febr. 23. 06:21
Nem kell elfelejteni... Be kell zárni a szíved egy kis zugába és amikor úgy gondolod vedd elő és gondolj a szép pillanatokra... ő is az életed egy része volt. A te döntésed a te választásod a te szerelmed. Egyáltalán nem kell elfelejteni
2020. febr. 23. 02:05
ez cask rajtad fugg hisz nem vagyunk egyformak!nekem gyorsan sikerult!
73. Borzoska (válaszként erre: 72. - Lydian)
2020. febr. 22. 20:01
És még ennek ellenére sem történt semmi javulás köztetek?
72. Lydian (válaszként erre: 71. - Borzoska)
2020. febr. 22. 19:04
Igen, rávettem hogy szakemberhez járjon.(Mint azt korábban is írtam).Ő járt egyik pszichológushoz (vagy egy évig) a gyerek másik kettőhöz (több, mint egy évig).De csak annyit sikerült a pszichológusoknak egyáltalán megértetniük vele, hogy nagyon sok mindenért NEM ÉN vagyok a 'hibás', mint ahogyan azt ő eredetileg mindig gondolta...
71. Borzoska (válaszként erre: 70. - Lydian)
2020. febr. 21. 14:27

Jogos a kérdésed. Szerintem nem nagyon van olyan dolog, amit ne tudnék magamban elvégezni.

És te próbáltad az exedet rávenni, hogy forduljon szakemberhez??

70. Lydian (válaszként erre: 69. - Borzoska)
2020. febr. 21. 14:25

Ismerős.Az én barátnőm vagy 2 évig hitegetett, hogy hozzám költözik (költöznek) és EGY család leszünk.Egyik nap azt mondta, jön másik nap, hogy nem és ez a libikókáztatás így ment vagy másfél évig.A pofára esés akkor következett be, amikor már a bútorai és a ruhái is hozzám kerültek, de ő (ők) mégsem jött... stb.

Szerintem azt kéne nagyon (halál) komolyan MEGKÉRDEZD MAGADTÓL, miért ragaszkodsz belül ennyire ehhez a nőhöz ??

Én ezt tettem.És a válasz megjött ...

Mert szerintem amikor valaki már önmaga és a józan ész ellen kezd el cselekedni, annak OKA van.Belül.

Mi nem tudsz (te) lenni e nélkül a nő nélkül ?

69. Borzoska (válaszként erre: 68. - Lydian)
2020. febr. 21. 13:28

Annyira furcsa ez az egész, mert reggel még azt mondja, hogy költözzünk haza Németországból minél hamarabb, mert új életet szeretnék kezdeni veled, teljesen új lapokkal, távol "attól", majd pár órával később de még mindig ugyanaz nap, bocsi nem lennék képes hazaköltözni, mert akkor elszakítom őket teljesen egymástól és ezt nem tehetem, mert már így is hatalmas fájdalmat okoztam mind a kettőjüknek

Majd újabb 2 nap elteltével csakis veled és csakis otthon lehetek boldog.....

Stb, stb, stb

68. Lydian
2020. febr. 21. 12:21

3 és él évig próbáltam "kikúrálni" (klinikailag) krónikus féltékenységgel küszködő barátnőmet, és 11 éves 'szeparációs szorongással' küszködő kisfiát a bajaikból.Úgy jártunk a pszichológusokhoz (3 is volt) mint mások a piacra... Rettenetesen szerettem őt és mindenáron MEG AKARTAM OLDANI A PROBLÉMÁJÁT (problémájukat). Meg szerettem volna "menteni".És azt hittem meg is tudom! Eszméletlen energiákat fektettem beléjük (saját, édes gyerekeimet elhanyagolva közben), minden percem róluk szólt. De kiderült hogy nem megy!!! Azóta sem bírom felfogni, hogy nem sikerült.Minden belefektetett energiámat elnyelték,mint egy fekete lyuk.3 és fél év múlva kiüresedtem, kiégtem és már magam is pszichológusra szorultam.Troppá mentem.

Ahogy az előttem szólók is mondták már: MENEKÜLJ MIELŐBB (!!) egy ilyen kapcsolatból, a TE EGYETLEN ÉLETED ennél többet ér! S ha a nő 'hintáztat' is , akkor minek ?? Ha ELEVE nem választott téged (és semmit sem tett,hogy "jöjjön", elindúljon feléd) akkor a 'végén' sem téged fog választani, hanem a (drogos) férjét.Bármennyire jó lelkű ember vagy, és meg akarnád menteni (kislánnyal együtt) fogd fel, hogy NEM LEHET (!) Csak azt lehet 'megmenteni' aki ezt hagyja is!

67. Borzoska (válaszként erre: 66. - Df1e1c376c)
2020. febr. 19. 04:59

Én viszont az előző csajommal pontosan ezt a hibát követtem el, hogy renteget, és komolyan rengeteget (volt hogy akár heti 90-100 órákat is dolgoztam), és akkor sem volt elég a pénz mindenre, de mellette a kapcsolatunk ezt nagyon megsinylette.

Ezért döntöttem úgy, hogy inkább egy kicsit átszervezem az életemet, és kevesebb munka, több minőségi idő a szeretteimmel.

Ez az elején még működni is látszott....

66. df1e1c376c (válaszként erre: 65. - Borzoska)
2020. febr. 18. 23:42

Munkaban en aligha vagyok minimal :D Atlag 50 orat dolgozok, es barmelyik reszen, barmelyik varosban. Ha engem reggel 5-kor felhivnak, en 2 ora mulva abban a varosban vagyok, ahova 1,5 ora az ut. "Mekdzsobom" van, de en szeretem. Becsulnek, mert en fel munkat nem adok ki a kezembol akkor sem, ha csak fel napra vagyok mashol.

Egy csomó embert megismertek igy, es csak neha, az erdekesekbe belelapok egy picit.

A baratom egy olyan ferfi lett, aki azt el tudja fogadni. Csorog a telefonom hajnalban, feloltozok, megyek. "Remegve bar a ladagyar".

En azert nem bolondulok meg, mert minden reszre vegyesen vagyok beosztva, es mert a pultban eladokent kb keptelenseg kirugni az agyam. Meg akkor is, ha a masodik napon 13 ora folott dolgozok.

Van egy mondasom, amit minel faradtabb vagyok, annal tobbszor mondok: "en igy szeretlek".

Olyan banalis dolgok ugy fel tudnak csurni otthon! Es tudom, hogy nem ra haragszom. Es utana el is szall... Vagy egy ora mulva. Vagy egy furdo utan... Vagy 2 uveg not utan...

De utana a pasimnak vagyok. Es csak ott. A lepcsesem csak neki szol, es Neha meg meg is hallgatom

65. Borzoska (válaszként erre: 64. - Df1e1c376c)
2020. febr. 18. 23:06

Én is egy unalmas életet akarok élni.

A legminimálisabbat dolgozni és a legtöbbet velük tölteni

64. df1e1c376c (válaszként erre: 56. - Gyöngy:))
2020. febr. 18. 17:36

Nyenyenye... En is baromi zuros voltam. Es nagyon sokaig, es ujra.

1,5 eve is zuros pasival koltoztem, es volt is zur rendesen. De arrol jegyeznek, hogy talpra alltam.

Most egy roppant unalmas ember vagyok, aki eli a kisvarosi eletet, bemegy dolgozni, aztan meg folyton a pasijaval log.

63. Borzoska (válaszként erre: 62. - Lávli)
2020. febr. 18. 15:56
Tudom és teljesen egyetértek veled
62. Lávli (válaszként erre: 61. - Borzoska)
2020. febr. 18. 14:34

Akitől nem tud elszakadni, pedig megtalálta az álom pasit benned, és a gyerekre hivatkozik.

Elég hiszékeny vagy. :/

61. Borzoska (válaszként erre: 58. - Lávli)
2020. febr. 18. 13:05
Tutira nem, mert teljesen ellenzi és ez volt az egyik oka, ami miatt lelépett a gyökértől
60. gyöngy:) (válaszként erre: 57. - Borzoska)
2020. febr. 18. 12:23
Biztos találsz majd olyat, aki megérdemli a szerelmedet, csak ahhoz tovább kell majd lépni!
59. Lávli (válaszként erre: 58. - Lávli)
2020. febr. 18. 12:16
*csaj
58. Lávli (válaszként erre: 57. - Borzoska)
2020. febr. 18. 12:15

Megkérdezem újra.

Nem lehet, hogy a csak is drogos?

57. Borzoska (válaszként erre: 56. - Gyöngy:))
2020. febr. 18. 12:13
És hol vannak már azok a lányok....??????
56. gyöngy:) (válaszként erre: 55. - Borzoska)
2020. febr. 17. 21:23

Szerintem keress olyan nőt, aki csak téged akar, aki annyira akar téged, mint te őt!

A hátterével együtt zűrös a csaj, ez nemigen változik...

55. Borzoska (válaszként erre: 34. - Gyöngy:))
2020. febr. 17. 21:15
Sajnos ez így van....
54. Piroska52 (válaszként erre: 53. - Df1e1c376c)
2020. febr. 17. 16:51
szegénykém olyan naiv,
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook